Novi RAT na društvenim mrežama, sukobile se Anastasija i Jelena Karleuša: Budalo, Bagro - najblaže upućene reči (FOTO)

NovostiOnline

11. 05. 2020. u 15:09

Nakon verbalnog okršaja Cece i Čede, preko Instagrama su u isti ušle Jelena i Anastasija

Нови РАТ на друштвеним мрежама, сукобиле се Анастасија и Јелена Карлеуша: Будало, Багро - најблаже упућене речи (ФОТО)

Foto: N.Skenderija/Ž.Knežević

PEVAČICA Jelena Karleuša objavila je dužu poruku nakon gostovanja Cece Ražnatović u emisji "Hit tvit" na TV Pink, u kojoj se Ceca oštro verbalno sukobila sa Čedomirom Jovanovićem.


Kako je istakla, na to je čekala 17 godina, a zanimalo ju je - zašto je ona bila uhapšena. Ona je spomenula da su njena deca prošla golgotu, te da im je, kad su bili mali, policija puške perila u glavu, a da ih je interventna stalno zaustavljala.


Anastasija Ražnatović se nakon ovoga oglasila na Instagramu.


- Zamislite, imate svega četiri godine i četiri puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru i dok se budite. Zamoliću kvazi političare da se ne izjašnjavaju o svojoj deci kako pate zbog kojekakvih naslova u novinama, jer ja, kao neko ko je imao četiri godine, nisam ni stigla da vidim bilo kakve naslove, već samo cevi puške uperene u moju slepoočnicu i mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana - napisala je Anastasija i dodala:



- Mislim da su vaša deca sasvim dobro prošla. A naše posledice golgote koju smo prošli, to nije važno, je l''?! To što nismo izigravali žrtve i vadili se na veliko nasilje koje smo doživeli u četiri i šest godina, ne znači da se nije desilo. Sram vas bilo! Te suze koje sada puštate nekada smo puštali mi u morima. Sram vas bilo.


Nakon Cecinog gostovanja i Anastasijine objave, Jelena je napisala da staje na stranu policije, te da bi Ceca trebalo deci da objasni "zašto treba zauvek da ćute"


.- Sve dok osuđeni kriminalci u ovoj zemlji daju sebi za pravo da policiju i državu koja ih hapsi zbog krivičnih dela nazivaju "sramotom i maltretiranjem" (?!), ova zemlja će biti sprdnja. Vidim da je Svetlnaa Ražnatović svoju ćerku baš fino naučila da laže i priča kako su joj policajci držali 4 puške uperene u glavu kad je imala 4 godine?!?!


- Bagro, policija ne nišani decu, ali je zato tata Arkan nišanio i staro i mlado - nastavila je.


- Kao ćerka policajca koji je Svetlanu Ražnatović hapsio zbog najgorih zločina stajem u odbranu policije! Ološ se stalno buni što je ološ?! - dodala je u objavi.



Nakon ovoga se oglasila Anastasija.


- A ti budalo kontradiktorna nisi dorasla da komentarišeš ovu temu uopšte. Svakako si već nebitna i tvoja reč ne vredi ni dinar jedan, evo ti poslednji put ću ti se obratiti da ne pomisliš da si važna, pošto ponavljam, apsolutno si nebitna - prva je Anastasijina objava.


- Molim te, ne morališi, ne glumataj i ne pozivaj se na teme za koje te niko ne pita. Gledam ovaj tvoj performans "Srećan rođendan" koji si snimila svom ljubavniku i mogu ti reći da je to nešto najbolje što si otpevala. Ako smeš stavi na Jutjub i imaćeš milion pregleda za 24 sata. Garantujem ti! Možda i budeš ispred mene u trendingu - napisala je.


Usledio je Jelenin odgovor.


- Vidim da mi se ćerka ratnog zločinca obraća opet. Evo poslednji put da se pozabavim nebitnim likovima poput nje, pa da joj odgovorim: Lepo je što javno priznaješ da stalno gledaš moju pi***, jasno ti je da i moja p**** bolje peva od tebe, da je lepša od tebe i da ima više talenta i harizme. O trendingu u kom sam na Balkanu neprikosnovena jer sam broj 1 nedeljama i kada kinem, ti nemoj da polemišeš. Ti nisi u rangu ni sa jutjuberima - deo je Jelenine poruke.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

FTW

11.05.2020. 15:33

Nije da bih da stajem na bilo čiju stranu,ali jedini razlog zašto je Anastasija "uspiješna" je zbog Cece,jer iskreno ne umije pevat...

human

11.05.2020. 18:42

@FTW - Bas to, Jelena kada je pocinjala svoju karijeru nije imala mamu Cecu vec je sama sve stvorila, ovoj maloj je sve na tacni posluzeno, to je moje misljenje.

Vla

11.05.2020. 20:32

@FTW - Anastasia nezna a karleusa peva kao svraka, ha ha, ha ha ha, covece, imas li ti uopste smisla za muziku,

J

12.05.2020. 00:32

@FTW - Karleuša nije izgledala kao Anastasija ni u vreme kada je pevala "Ogledalce", a u polsednjih 10 godina izgleda da se uplašiš u mraku. Ne bih joj uzeo orah iz ruke. A što se tiče pevanja, ne slušam ni jednu ni drugu, ali kada čujem Anastasiju ne menjam stanicu. Kada čujem Karleušu, menjam stanicu. Oni koji misle da se Karleuša probijala bez mašine koja je stajala iza nje su naivni.

Marija

11.05.2020. 16:12

Mozda roditelji koji se bave kriminalnim radnjama treba da razmisljaju o svojoj deci i kakve ce to posledice imati po njih a ne da kukaju kada ih snadju ovakve stvari!Nazalost uvek u celoj prici stradaju deca i to je tuzno ali to je iskljucivo odvogornost roditelja!

Обе су

11.05.2020. 16:21

пребитне, а поготово је Карлеуша компетентнта да држи моралне лекције. Свађа се с дететом преко тастатуре, сачувај Боже.

J

12.05.2020. 00:24

Prozivati decu za grehe roditelja je jako ružno. Anastasija nije pomenula ni Karleušu ni njenog oca, ali je Karleuša morala da se javi, tek da je ne zaboravimo. Nisam voleo Arkana, ali su u ovom slučaju moje simpatije na strani Anastasije. Karleušu bi trebalo da bude sramota.

mimi

12.05.2020. 14:48

Samoprozvana diva neka se zahvali pokojnoj Divni i tata Draganu, inspektoru, da je nisu svim silama i sredstvima gurali i progurali, niko nikada čuo ne bi za nju.

Rile

15.05.2020. 08:56

@mimi - A Ceca da joj nije bilo Arkana, pevala bi na Ibarskoj i ciganskim svadbama ko Goca Bozinovska! Treba SVAKI DAN grob da mu obilazi!