Neovlašćeni serviser – automehaničar sa Jutjuba VIDEO

Mirko Rašić je 1999. sa nepunih 10 godina prvi put ušao u servis svoga oca i, kako kaže, uopšte nije imao želju da se bavi automehaničarskim poslom.

Automobili

Izvor: B92

Ponedeljak, 11.05.2020.

16:00

Neovlašćeni serviser – automehaničar sa Jutjuba VIDEO

Zanat je počeo da uči tek 2009. godine. Danas Mirko ima pune ruke posla, a pored automehaničarskog servisa, autor je i prvog srpskog Jutjub kanala posvećenog automehanici pod nazivom - "Neovlašćeni serviser", a prate ga u svim delovima bivše Jugoslavije.

Sa 36.000 pratilaca i milion i po pregleda na Jutjubu, Mirko Rašić je sve samo ne običan automehaničar. Svoje iskustvo i znanje deli sa svima.

"Danas na društvenim mrežama uglavnom imate jedne te iste stvari, dobra kola, zezanje... Posao kao posao nije toliko popularan - već isključivo zabava", kaže Mirko u razgovoru za TV Prva.

"Pokušao sam da ljudima predstavim ljudima moj posao, koji ja vidim kao zabavu jer ga volim, i koji može biti interesantan i drugima na društvenim mrežama".

Pogledajte zanimljivu priču o ovom neobičnom automehaničaru:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: