Hronika

Prekršili policijski čas i bježali od banjalučke policije

Prekršili policijski čas i bježali od banjalučke policije
Foto: Ilustracija | Prekršili policijski čas i bježali od banjalučke policije

BANJALUKA - Zbog više prekršaja, juče oko 22.45, u Ulici Rade Radića, policija PU Banjaluka uhapsila je N.S. i S.K.

"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 10. maja 2020. godine, slobode su lišili N.S. i S.K. zbog počinjenih prekršaja ograničenje kretanja na određenom prostoru i ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija iz oblasti Zakona o javnom redu i miru i upravljanje motornim vozilom prije sticanja prava na upravaljnje iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Naime, juče oko 22.45 u Ulici Rade Radića u Banjaluci policajci su uočili N.S. i S.K. koji su prekršili mjere iz Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja na teritoriji Republike Srpske za vrijeme trajanja policijskog časa u vremenu od 22 do pet časova.

Kako je saopšteno iz PU Banjaluka, kada su navedene osobe uočile policijske službenike napustile su vozila i pokušale pobjeći.

S obzirom na to da se radi o osobama koje su višestruki povratnici u činjenju prekršaja, a provjerama je utvrđeno da N.S. i S.K. imaju velika dugovanja u registru novčanih kazni, u skladu sa Zakonom o prekršajima oduzeta su im vozila, koja su deponovana u depozit Policijske uprave Banjaluka, saopšteno je iz PU Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije