Celebrity News

Ceca Ražnatović besna: Moja deca su preživljavala golgotu, to je sramota!

Ceca Ražnatović besna: Moja deca su preživljavala golgotu, to je sramota!

Ceca Ražnatović, poznata pevačica koja je gostovala u emisiji na televiziji "Pink", na kratko je napustila studio.

Naime,u toku rasprave u emisiji "Hit Tvit" u kojoj je gostovala Ceca Ražnatović, Darija Kisić, političar Čedomir Jovanovič i predstavnik televizije Pink Željko Mitrović, poznata balkanska zvezda napustila je emisiju.

Kako navode domaći mediji, Ceca je izjavila da neće da sluša manipulatorske gluposti i demonstrativno napustila studio, na kratko.

U toku gostovanja, Ceca Ražnatović pričala je o odrastanju Veljka i Anastasije, ističući da su njena deca preživela golgotu.

NE PROPUSTITE:
Anastasija Ražnatović otkrila: Evo kakav su dogovor kao mali napravili Veljko i ona, a i danas ga poštuju

- Moja deca su preživela golgotu. Moja Anastasija. Četiri duge cevi bile su naslonjene na spepoočnicu. Moje dete starije, Veljko, nije mogao da se upiše u našu školu. Rekli su mu u predškolskom, nije mogao da dobije taj dokument, da on nije podoban da se vrati među svoje drugare. To je diskriminacija. To su doživela moja deca. Moja deca su doživljavala da ih svaki dan interventa zaustavlja sa dugim cevima i izvodi iz auta - rekla je Ceca, rekla je Ceca u emisiji "Hit Tvit", prenosi "Srpski Telegraf".

- Je l' ste li plakali zbog toga? - pitala je voditeljka Verica Bradić.

- Da li ste vi videli to? Ja sam se borila sama kako sam znama i umela. Moja deca su preživljavala golgotu. E, to je sramota - rekla je Ceca.

Određen komentar na svom Instagram nalogu imala je i Anastasija, pa se oglasila ovim rečima.

- Zamislite imate svega 4 godine i 4 puške su vam uperene u glavu dok otvarate oči ujutru, dok se budite - rekla je mlada pevačica i dodala:

- Mislim da je to bilo dovoljno da budem apsolutno istraumirana.

NE PROPUSTITE:
Ceca Ražnatović zarađuje i dok sedi u vili! Od ovoga dobija 150.000 evra

Ceca Ražnatović uskoro baka - Mali Željko stiže u junu!

Nakon svih životnih nedaća koje je preživela prethodnih godina, Ceca Ražnatović danas živi jedan normalan i skladan život. Oženila je sina prvenca, a sad čeka i unuče, malog željka. Snajku Bogdanu Rodić, ženu Veljka Ražnatoviča obožava, te često na društvenim mrežama možemo videti koliko se hvali što je baš ona žena njenog prvog naslednika.

Anastasija Ražnatović, sa druge strane, gradi uspešnu karijeru u muzici i već joj se piše dobro. Ima već nekoliko uspešnih singlova koji su bili među najslušanijimau trendingu. Iako je u stabilnoj vezi sa Đorđem Kuljićem, još uvek ne želi da se uda, a njena majka Ceca i cela porodica podržava njene odluke.

Protekle dane izolacije svi su uživali u svojim domovima, ali najveću pažnju privukla je Bogdana koja je u 9. mesecu trudnoće. Ceca Ražnatović pre nekoliko dana ponosno je objavila sliku mlade Bogdane i pokazala kako izgleda. Svi su oduševljeno komentarisali Bogdanin izgled budući da se tokom blagoslovenog stanja uopšte nije ugojila.

I, sama Ceca bila je prezaDovoljna i ponosna na Bogdanu pa je uz fotografiju koju je objavila napisala:

- Lepa moja snajka!

NE PROPUSTITE: 
Ceca Ražnatović presekla! Pevačica donela odluku koja će joj promeniti život!

 

View this post on Instagram

 

Lepa moja snajka @bogdanaraznatovic ❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on May 6, 2020 at 1:17pm PDT

Komentari (0)

Loading