Gradski čelnici se odriču 100 evra

Lokalne vesti - Ponedeljak 11.05.2020 - 10:15

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković, kao i većnivci Bojan Kostić i Nebojša Zupančić, odreći će se 100 evra pomoći koje su predstavnici državnog vrha namenili svim punoletnim građanima Srbije.

Sredstva usmeriti onima kojima su potrebnija. Foto: OK Radio Sredstva usmeriti onima kojima su potrebnija. Foto: OK Radio

Gradonačelnik Milenković je rekao da će se odreći 100 evra, jer je državi potrebno ulaganje u zdravstvo i oporavak privrede.

Većnik Zupančić  je naglasio da postoji mnogo ljudi kojima će 100 evra više značiti nego njemu i zbog toga ni jednog trenutka nije razmišljao o tom novcu.

Bojan Kostić je rekao da svako ko ima redovnu i pristojnu zaradu u javnom sektoru treba da se odrekne tog novca.

- Bilo bi lepo da taj novac koga se građanu odreknu bude vraćen lokalnim samoupravama za potrebe ulaganja u nove projekte - ukazuje Kostić.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Janko
11.05.2020. , 11:36
Najbolje bi bilo da uzmete 100 evra i da ih odnesete u stranku iz budžet koji pune gradjane u vas budžet
Ne davamo sto evra
11.05.2020. , 18:06
Taj novac Bojane nije dala lokalna samouprava, tako da ne moze ni da bude vraćen opsitini,ili mozda gradjani da ti pune budzet sa njihovih 100 evra, posto si ti nesposoban. Nadji covece sa tog vecnika Zupancica neki projekat, i eto ti pare, a ne da uzimas od gradjani. Uzasss
Eks
11.05.2020. , 18:08
Sta je pristojna zarada za tebe, tvojih 80 hiljada i od zenu ti zamalo tolko, pa ce se odricete normalno.