Martinović i Božić: Ne odustajemo, Obradović licemeran

Tanjug

11. 05. 2020. u 09:31

Poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić, koji su cele noći bili na stepenicama parlamenta gde od juče štrajkuju glađu, kažu da neće odustati od svojih zahteva

Мартиновић и Божић: Не одустајемо, Обрадовић лицемеран

Foto N. Skenderija

Poslanici SNS Aleksandar Martinović i Sandra Božić, koji su cele noći bili na stepenicama parlamenta gde od juče štrajkuju glađu, kažu da neće odustati od svojih zahteva i ocenjuju da je licemerno to što je Boško Obradović, koji takođe štrajkuje, noć proveo u zgradi Skupštine Srbije.


Šef poslaničke grupe naprednjaka Aleksandar Martinović rekao je da neće odustati od zahteva da tužilaštvo reaguje i preduzme zakonski propisane mere protiv Boška Obradovića koji je u petak, kako kaže Martinović, brutalno napao poslanika Marjana Rističevića.


On je rekao da se do sada niko iz tužilaštva nije oglasio i dodao da se nada će ljudi koji rukovode tom institucijom imati snage da "počnu da rade svoj posao".


Martinović je rekao i da Obradović nije proveo noć ispred parlamenta, već je, čim su otišli novinari, ušao u svoje prostorije u parlamentu da "večera i spava" čime je "pokazao koliko mu je stalo do sopstvenih ideja i Srba na KiM".


Martinović i Božić su za televiziju Pink rekli da se osećaju dobro i da su istrajni u borbi za zajednički cilj, u interesu svih građana Srbije.


"Ovo nije pritisak na institucije, već skretanje pažnje jer je ono što se desilo poslaniku Marjanu Rističeviću fašizam i nasilje koje ne sme biti dozvoljeno u Srbiji nikada", rekla je Božić i dodala da je vrlo licemerno to što je Obradović proveo noć u Skupštini Srbije.


Obradović je oko 20 do 7 jutros izašao ispred zgrade parlamenta.


On je sinoć nešto posle ponoći ušao u zgradu Narodne skupštine, a pre toga potpredsednica Dveri Marija Janjušević donela je Obradoviću jastuk i ćebe, koje je unela u skupštinu, a potom i vreću za spavanje.


Martinović i Božić su sve vreme bili na stepeništu, a veći deo noći ispred je bio i samostalni poslanik Miladin Ševarlić, koji je povremeno, na neko vreme ulazio u zgradu, ali se vraćao na stepenište.


Sa Martinovićem i Božić su noć napolju proveli i neki poslanici SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (61)

Marija

11.05.2020. 10:04

Obradovic je navikao na komforan i lep zivot, tako da ce strajk gladju sa njegove strane uskoro i da se obustavi.

Cane

11.05.2020. 10:14

I ne treba da odustanete sve dok tužilaštvo ne postupi po zakonu i kazni svakog ko propagira i čini nasilje. Ovo što je učinio Obradović je prevršilo svaku meru.

Stefan

11.05.2020. 10:32

Da je iskrenu u svom štrajku gladju Boško Obradović bi noćio isped skupštine ali on očigledno želi samo da pravi farsu.

KAlina

11.05.2020. 10:58

Bilo bi dobro kada bi Obradovicbar jednom u zivotu igrao na fer, ali ovako nikada nece ni imati podsrku naroda. Uvek laze i manipulise.

Darko

11.05.2020. 11:04

Ma i Bosko ne odustaje sve dok ne dodje na vlast. A to sto nema sanse,, nesprecava njega da pravi cirkus svaki dan.

vera

11.05.2020. 13:20

Ako nista drugo , bar zbog naroda, Bosko ne sme toliko da se pokaze kao licemeran, iako se zna da ga zanima samo vlast a ne interes Srbije.

Tija

11.05.2020. 13:30

Boškov štrajk je lažan, primetno je da je noć proveo opušteno uz iće i piće, igra prljavo koristeći poslanički imunitet. Martinović i Božić se istinski bore za pravdu i reakciju na nasilje počinjeno od Boška Obradovića.

Ana

11.05.2020. 16:31

Ako si resen da nesto radis onda to i radi, a ako nisi nemoj ni pocinajti. Glupo je drugacije da bude.

Ana

11.05.2020. 17:07

Obradovic ponovo laze, sad laze da strajkuje gladju, otisao sinoc da se najede i naspava a danas da glumi ponovo!

Elena

11.05.2020. 17:08

Veliko postovanje odbornicima koji ne odustaju od svojih ciljeva, koji su istrajni i privrzeni pravdi.

Milija

11.05.2020. 18:08

Ovaj Bosko ni strajk ne moze da sprovede kako treba. Ne znam kako mu nije vise glupo da se blamira.

Slavica

11.05.2020. 21:46

Obradović svakim korakom pokazuje kakv je licemer. Ogromna podrška Martinoviću i Sandri Božić!

Mira

11.05.2020. 22:04

Razumem i podržavam Martinovića i Božićevu, nasilje treba ne samo osuditi vec i kazniti-Iskreno očekujem da ce nadležni organi procesuirati po Zakonu nasilnika/e