Pretučen načelnik dežurne policijske službe

09:05:00 11.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Načelnik dežurne policijske službe u Novom Sadu G. M. pretučen je preksinoć u jednom ugostiteljskom objektu, usled čega je zadržan na bolničkom lečenju. Prema saznanjima Nova.rs, policajac je zadobio brojne hematome po glavi i nagnečenja vilične i jagodične kosti, a pronađen je u besvesnom stanju.

Pretučen načelnik dežurne policijske službe


Novosadska policija uhapsila je J. J. (50) iz Vrbasa, zbog sumnje da je učinio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti i neovlašćeno držanje opojnih droga.

Sumnja se da je J. J., preksinoć, u jednom ugostiteljskom objektu, naneo teške telesne povrede načelniku Dežurne službe Policijske uprave u Novom Sadu G. M. koji se legitimisao kao policijski službenik.

Kako navodi portal Nova.rs načelnik dežurne policijske službe i osumnjičeni J. J su se potukli u toaletu restorana, a za tuču su znali svi svedoci događaja.

Kod J. J. je, prilikom hapšenja, pronađena supstanca za koju se sumnja da je kokain.

Tom prilikom, uhapšene su još tri osobe koje su bile u društvu sa J. J, i to N. P. (33) iz Sremskih Karlovaca, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet eksplozivnih materija i neovlašćeno držanje opojnih droga, kao i Z. B. (53) iz okoline Novog Sada i Ž. M. (51) iz Vrbasa, osumnjičeni da su učinili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Kod N. P. policija je pronašla gasni pištolj i supstancu za koju se, takođe, sumnja da je kokain.

Sumnja se, takođe, da su Z. B. i Ž. M. ometali policijske službenike u vršenju dužnosti tako što su im pružali fizički otpor prilikom hapšenja.

Četvorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, nadležnim javnim tužilaštvima.

S obzirom da su, prilikom ove intervencije pripadnika policije, povrede zadobili i neki od osumnjičenih, Sektor unutrašnje kontrole MUP detaljno će ispitati sve činjenice i okolnosti ovog slučaja, uključujući i postupanje policijskih službenika.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Pretežno oblačno
18°
Vlažnost: 73%
Pritisak: 1006.5 mb
Vetar: 11 m/s, SE
Sre 13° - 25° Jak vetar
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?