Sekirom ubio oca, maćehu, njenu ćerku i trudnu sestru: Ovo su žrtve krvavog pira u Leskovcu (FOTO)

Novosti online

10. 05. 2020. u 21:47

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove ćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca

Секиром убио оца, маћеху, њену ћерку и трудну сестру: Ово су жртве крвавог пира у Лесковцу (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Predrag Ilić, njegova supruga Danijela i njihove ćerke, Sara (12) i Ana (19), koja je bila u šestom mesecu trudnoće, izmasakrirani su u kući u centru Leskovca!


Miloš Ilić (22) je uhapšen jer se sumnja da je on počinio krvavi pir.


Osumnjičenog je privela policija, ali zvaničnih informacija o ovom četvorostrukom ubistvu još uvek nema. Spekuliše se da je zločin počinjen sekirom i da je članove svoje porodice pronašao maloletni dečak koji je sa ubijenim ljudima živeo.


Prvi rezultati istrage govore da se Miloš u noći, subota na nedelju, posvađao sa svojim ocem Predragom oko novca koji mu je ovaj navodno dugovao. Posle kraće svađe on je sekirom nasrnuo na svoju maćehu Danijelu, a krvavi pir je nastavio tako što je potom ubio njenu maloletnu ćerku, a onda i svoju rođenu sestru, koja je bila u šestom mesecu trudnoće da bi na kraju smrtne udarce zadao i ocu sa kojim se nikada nije dobro slagao.


Zvaničnih informacija iz istrage za sada nema. Prema nezvaničnim saznanjima, na garderobi osumnjičenog za četvorostruko ubistvo, koju je on pokušao da sakrije, pronađeni su tragovi krvi, ali van iznajmljenog objekta nema nikavih tragova nasilja. Nezvanično saznajemo da su nesrećni ljudi bili korisnici socijalne pomoći, a da je Predrag samo povremeno dolazio do poslova od kojih bi se izdržavali.




Komšije kažu da nikada ranije nisu viđali mlađeg muškarca u dvorištu iznajmljenog objekta, ali neki tvrde da je i Miloš živeo sa porodicom kojoj je presudio. Nezvanične informacije govore da je beživotna tela svojih rođaka pronašao maloletni dečak koji u vreme tragedije navodno nije bio kod kuće, dok se čuju i spekulacije da je on zapravo uspeo da pobegne iz doma pre nego što je počeo krvavi pir.



Leskovac ovakav zločin ne pamti od 2002. godine kada je Dragan Čedić ubio sedam mladih osoba, pa potom presudio sebi. Pravi motiv četvorostrukog ubistva se još uvek ne zna, a među okupljenim komšijama niko ne može da poveruje da bi to mogao da bude novac.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije