CECA se obračunala sa Čedom Jovanovićem posle 17 godina: Pitam se ZAŠTO VAS NISU uhapsili nego mene?

Novosti online

10. 05. 2020. u 21:23

Svetlana Ražnatović je navela da su je prethodne vlasti istrenirale kao da su znale da će doći korona, prisetivši se akcije "Sablja"

ЦЕЦА се обрачунала са Чедом Јовановићем после 17 година: Питам се ЗАШТО ВАС НИСУ ухапсили него мене?

Foto printskrin PINK

Svetlana Ceca Ražnatović kao gošća jedne emisije istakla šaleći se na svoj račun kako su je "prethodne vlasti pripremile za period korone", te da njoj zbog toga samoizolacija uopšte nije teško pala.

"Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo. Moram da se našalim malo sada, već iz ovog ugla mogu i da se šalim... na svoj račun. Mene su prethodne vlasi malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u 'Sablji' na četiri meseca samoizolacije, pa... onda nanogica od osam meseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao... ništa", rekla je Ceca u "Hit tvitu", gde je gostovala zajedno sa Čedom Jovanovićem, sa kojim se kako je istakla do sada nije poznavala.

Jedino što ih je spajalo je to što su se znali iz viđenja, kao javne ličnosti:

"Razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam", dodala je Ražnatovićka, pa ušla i u verbalni okršaj sa Jovanovićem, s namerom da dozna posle 17 godina zašto je bila uhapšena.

Foto printskrin PINK

"Vi dobro znate za šta se uhapšeni, ja sam poslednji čovek koji je to želeo. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk", rekao je Jovanović, ističući da je uhapšena jer je znala da se priprema ubistvo predsednika vlade i otmicu Mitrovića, koji joj je oprostio, jer na to ima pravo.

Jovanović je zatim dodao da nema lični odmos prema njoj i da je ona profesionalac koji peva ono što deca vole.

"Poenta je da je služba koja je znala I da nisu smele da se iznose informacije. Ko su jataci, svi su znali. Pitam se zašto vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora a mene ste ostavili, da li je to fer”, rekla je Ražnatović.

Direktor televizije Pink Željko Mitrović istakao je da je on odgovoran za to što su se Ceca i Čeda našli posle 17 godina u jednoj emisiji.

"Odgovoran sam i za ovu lepotu koju pružaju ovakve emisije i smatram da je to sasvim ok. Ovo je život i super je da se ljudi ispričaju", rekao je Mitrović.

On je istakao da je nekoliko humanitarnih akcija sproveo, ali da mu je najdraža u Zvečanskoj gde je odneta najveća donacija u istoriji Zvečanske.

"Mnogi privrednici su želeli da učestvuju i to mi je jako značajno. Mnogi me kritikuju zašto to ekranizujem, i eto zato da bi i drugi videli i pokrenuli se, kako bi i oni koji mogu dobili pobudu i učestvovali u takvim akcijama", rekao je Mitrović i dodao da se u tome neće stati.

Te akcije će, dodaje, biti profilisane prema onima kojima je to najpotrebnije.

Mitrović je podsetio da je hteo na duhovit i šarmantan način da pozove sve koji žele da učestvuju na izborima da se takmiče, jer, dodaje, ne učestvovanje na izborima više nije popularno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

rax

10.05.2020. 22:21

Iskreno, sve je Ceca lepo rekla. Za vreme prethodne vlasti, ukinuto je sve ono sto je imalo dusu, lepotu, tradiciju, sto je bilo originalno... nase. Pocevsi od firmi u kojima smo radili, pa izvanredni casopisi - TV novosti, Sabor, Tempo, novosadski Pan radio... i da ne nabrajam dalje. Ostali samo skandali i licencirane stvari. I to smo prebrodili, ali gorak ukus i pitanja ZASTO, vecno ce ostati. Pozdrav.

ljubica

10.05.2020. 23:36

Ceca je carica, Tucmucavog Cedu stavila na mesto. Rekla mu ono sto cela zemlja zna. Biografiju nije oprao.

Dzulija

11.05.2020. 11:05

Mene zanima otkud ona zna sta da su to bile duge devetke? Ja ne umem da razlikujem vodeni pistolj, deciju igracku od pravog pistolja...jer se nit bavim oruzijem, nit me zanima to...a one odnekud sve to zna... Mislim, oboje su :/ Ni Jvanovic nije nista bolji...