Ja sam dosadna osoba: Darija Kisić Tepavčević progovorila o političkim ambicijama i da li postoji mogućnost da postane ministarka

Novosti online

10. 05. 2020. u 21:15

Govoreći večeras na TV Pinku, doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovarala je i na pitanje o potencijalnim političkim ambicijam

Ја сам досадна особа: Дарија Кисић Тепавчевић проговорила о политичким амбицијама и да ли постоји могућност да постане министарка

Foto printskrin PINK

Govoreći večeras na TV Pinku, doktorka Darija Kisić Tepavčević odgovarala je i na pitanje o potencijalnim političkim ambicijama.

Na pitanje novinarke u emisiji "Hit tvit" o glasinama da se njeno ime pominje kao potencijalne ministarke zdravlja u novoj Vladi, doktorka Kisić je rekla.

- To zanima medije, ali ja sam dosadna osoba, pa pokušavaju razne stvari da izvuku. Meni je najsmešnije bilo da sam učestvovala na Olimpijadi u Sarajevu, a to je bilo kada sam imala 8 godina. - rekla je doktorka.

Na direktno pitanje da li bi prihvatila ministarsku fotelju, Kisić je rekla:

- Niti sam razmišljala niti me neko pitao da li bih bila ministar zdravlja u vladi - zaključila je doktorka.

Kisić - Tepavčević je kaže da je sada mnogo bezbednije da izlazimo napolje.

"Kada se krećemo u otvorenom prostoru nije potrebna maska, posebno ako idemo sa članovima porodice u šetnju", kaže Kisić i dodaje da je sve na ličnoj odgovornosti, te da kafići, koliko god da su nam nedostajali nisu neophodno.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Goran

10.05.2020. 21:47

Gosti sve biseri a Čeda najveći. Kakvim likovima se poklanja vreme na TV pa to je strašno. Bitno da o dva protesta građana nema ništa al eto pola miliona je to videlo online...

vladimir

10.05.2020. 22:45

Svo poštovanje za Vas doktorko Kisić Tepavčević ali divim Vam se da ste dostojanstveno izneli vaše prisustvo na temama koje vam nisu bliske, a koje razumete više kao gradjanin Srbije Bravo!

Dr Kisic Raznatovic

11.05.2020. 16:04

"Lapsus" je nagradjen i pre, a verovatno i posle. Sve i da dobije politicku funkciju, nece dugo biti na njoj. Period od kraja februara je pomogao da vidimo ko nas i kako vodi, i to je pocetak kraja ove kule od karata.

budja Topola

11.05.2020. 20:34

Predsednik Države, ovo je sasvim jasno, gospođa Kisić institucija.