ZVEZDA OPET IGRA: Dejan Stanković za petak zakazao prvu proveru posle korone!
Foto: Starsport©

konačno fudbal

ZVEZDA OPET IGRA: Dejan Stanković za petak zakazao prvu proveru posle korone!

Fudbal -

Dejan Stanković za petak zakazao utakmicu prvog i omladinskog tima na Marakani

Fudbaleri Crvene zvezde vratili su se treninzima posle skoro dvomesečne pauze zbog pandemije koronavirusa. Trener Dejan Stanković želi da proveri stanje i formu svojih igrača, tako što je za petak zakazao odmeravanje snaga protiv sastava omladinaca! Naravno, bez prisustva publike.

foto: Starsport©

I prvi tim Crvene zvezde i omladinci u sezoni na izmaku igrali su Ligu šampiona, tako da će ova utakmica biti idealna provera za jedne i druge da provere u kakvoj se formi nalaze. Ujedno, ovo će biti dobra prilika za mlade nade crveno-belih da se predstave u najboljem svetlu treneru prvog tima i preporuče za naredne letnje pripreme koje će biti odrađene na Divčibarama, u okolini Valjeva.

Dejan Stanković i Slavoljub Đorđević dogovorili su da zbog pauze i ne baš najbolje fizičke spreme igrača poluvremena traju dva puta po 30 minuta.

Fudbaleri Crvene zvezde poslednju takmičarsku utakmicu pre odlaska na pauzu zbog pandemije koronavirusa odigrali su 14. marta na stadionu "Rajko Mitić" kada su pobedili Napredak iz Kruševca rezultatom 3:0. Strelci za crveno-bele u tom meču bili su Tomane, Gavrić i Ivanić.

Kurir sport/A. R.

Foto Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track