Najnovije vesti
Vesti Društvo
ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH! Kako je Jelena Đoković odgovorila na napade

ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH! Kako je Jelena Đoković odgovorila na napade

U najnovnijem izdanju "Blica" pročitajte kako je Jelena Đoković odogovorila na napade koji su joj upućeni putem društvenih mreža.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Blic naslovna 11.05.2020. Foto: RAS Srbija
Blic naslovna 11.05.2020.

Supruga srpskog tenisera Novaka Đokovića nedavno je na svom profilu na Instagramu analizirala temu koja se odnosila na zdravlje zuba, kojom je pokrenula diskusiju na društvenim mrežama. Jelenini javni stavovi izazivaju oprečna mišljenja, a kako je odgovorila kritičarima i čemu uči svoju decu, pročitajte u najnovijem izdanju "Blica".

Novi broj, koji je sad dostupan i onlajn na specijalnoj platformi na sajtu Blic.rs, donosi intervju sa epidemiologom Vladimirom Petrovićem, kao i "Blic vodič", sve što treba da znate o tome ko, kako i kada može da dobije pomoć od 100 evra.

Čitaoci iz Srbije i inostranstva, od nedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, zavaljeni u svoju fotelju.

Opcija „Štamapna izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da u okolnostima pandemije bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za region i Srbiju i za inostrastvo.

Čitaoci iz Srbije, novo izdanje "Blica" mogu pronaći i na trafikama širom zemlje. Uz štampano izdanja na kioscima dobijate i dva poklona, magazin "Original" i dečje mozgalice.

Budite informisani, ostanite zdravi, čitajte “Blic”!