Najnovije vesti
Zabava
glumac tragedija sudbina

TEŠKA SUDBINA GLUMCA KOG OBOŽAVATE Pre sedam godina mu je POGINUO BRAT, ali to nije bila jedina tragedija koja ga je zadesila

Turski glumac koji je vezan za porodicu prošle godine ostao je bez majke i bake, a sedam godina ranije poginuo mu je brat. U teškim trenucima uz njega je koleginica Ozge.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Zakletva Foto: RAS / RAS Srbija
Zakletva
Zakletva
Foto: RAS / RAS Srbija
Zakletva

Dok svakodnevno gledaoci Pinka prate prvu sezonu telenovele “Zakletva”, u Turskoj je prekinuto snimanje drugog ciklusa zbog epidemije. “Zakletva” je priča o Rejhan (Ozge Jagiz) i Emiru (Gokberk Demirdži). Za kratko vreme, serija je postala jedna od trenutno najgledanijih turskih sapunica na domaćim kanalima, a Gokberk miljenik ženskog dela publike.

Tridesetogodišnji glumac je rođen u Izmiru. Uopšte nije planirao da mu gluma bude životni poziv. Sasvim slučajno ga je pre sedam godina producent zapazio i ponudio mu je epizodnu ulogu u projektu “Osmanlida Derin Devlet”. Iako je tada Gokberk bio okrenut sportu i profesionalnoj sportskoj karijeri, prihvatio je izazov i to se ispostavilo kao pravo rešenje. U nedavnom intervjuu glumac je otkrio da sa Emirom iz “Zakletve” ima mnogo sličnosti, ali i različitosti.

Pročitajte još

- Emir Tarhun je veoma pravdoljubiv lik. Sve što treba da se desi, po njemu, treba da se desi na pravedan način. Disciplinovan je i ne podnosi laži. Sve treba biti na svom mestu, onako kako treba. Ovo nam je zajednička stvar. I ja sam pravedan. Ono što nam nije zajedničko je to što je on ima fiks ideje. Tvrdoglav je i ne menja svoje stavove. Ponos mu je veoma bitan. Čak i kada greši, svestan je da greši, ali ponos mu ne dozvoljava da se povuče. Takve osobine čine stvari težim, naročito osobama s kojima je, ali i izluđuje publiku. To je nešto što nam nije zajedničko. Sviđa mi se Emir, nadam se da će na svetu biti više ljudi kao što je on, što se tiče karaktera - izjavio je zgodni glumac.

Gokberk ne voli da se eksponira. Veoma je vezan za porodicu i teško mu je pao odlazak majke, koja se dugo borila protiv kancera a iste godine je izgubio i baku, za koju je bio veoma vezan. Pre sedam godina mu je u saobraćajnoj nesreći nastadao i mlađi brat.

VIDEO: Dženifer Hadson : gluma, tragedija i slava