');
Najnovije vesti
Blic Vesti Hronika

EPILOG ZLOČINA KOD SOKOBANJE Zbog svirepog ubistva uhapšen KOMŠIJA

Zbog sumnje da je ubio Vinku Stojanović(69) , iz sokobanjskog sela Tadenkovac, policija je danas uhapsila njenog komšiju S. B. (59) i određeno mu je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio teško ubistvo, pišu Novosti.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ubistvo u Sokobanji Foto: Dejana Kecić / RAS Srbija
Ubistvo u Sokobanji

Kako smo ranije pisali, telo nesrećne žene našao je komšija. On je čuo muku krava iz štale u Vinkinom domaćinstvu i pomislio je da nešto nije u redu čim ih nije nahranila. Otišao je do njene kuće, i zatekao beživotno telo na krevetu. Vinka je bila oskudno obučena, a glava joj je bila krvava.

Ubistvo u Sokobanji
Foto: Dejana Kecić / RAS Srbija
Ubistvo u Sokobanji

Uplašeni komšija odmah je pozvao njenog sina Bobana, koji je predsednik Mesne zajednice pa je poslovno bio u Sokobanji i ispričao mu šta je video. Ubrzo je došla i policija, a prvi rezultati istrage ukazuju da su joj smrtonosni udarci naneti tupim predmetom u glavu.

Pročitajte još

Porodica ubijene žene ranije je za "Blic" ispričala da je odmah posumnjala na uhapšenog komšiju, jer je poslednjeg dana viđena u bašti kada i S. B. za kog su ispričali da ga poznaju iz sela, ali ne kao nasilnika. Želeći da razgovaraju sa njim, policajci su potražili S. B, a kako duže vreme nisu mogli da mu uđu u trag, izbio je u prvi plan kao potencijalni osumnjičeni.

- Moja sestra je bila sažaljiva. Pomagala je svakome, pa i tom S. B. koji ju je možda i ubio. Davala mu je da jede! I zbog toga ako joj je on naudi, ako je ubio moju sestru Vinku, zaslužuje najgoru kaznu - kazao je plačnim glasom Vinko Stojanović (63), brat ubijene žene.