KAFU I ŠIŠANJE PLAĆA NAČELNIK OPŠTINE: Evo kako preduzetnike posle karantina podržava čelnik Novog Sarajeva!
Foto: Screenshot

svaka čast

KAFU I ŠIŠANJE PLAĆA NAČELNIK OPŠTINE: Evo kako preduzetnike posle karantina podržava čelnik Novog Sarajeva!

Bosna i Hercegovina -

Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić platiće prvih 10 kafa i prvo šišanje sugrađanima u svim ugostiteljskim objektima i frizerskim salonima da bi ih podržao na početku rada koji je bio obustavljen 55 dana zbog epidemije koronavirusa.

Novac za ovu namenu Ćosić će izdvojiti iz svojih ličnih primanja.

U opštini Istočno Novo Sarajevo registrovana su i posluju 123 ugostiteljska objekta, kao i 48 frizerskih salona, a ukupan broj registrovanih preduzetničkih delatnosti je 420, saopšteno je iz Općine.

Kako je istaknuto, za ovu lokalnu zajednicu i sve građane veoma je bitno da ove delatnosti počinju sa radom, ali uz pridržavanje svih preporuka i mera, koje je izdao Institut za javno zdravstvo RS.

Građanima je upućen apel da se u vremenu postepenog ublažavanja mjera zabrane pridržavaju svih datih preporuka i poštuju pravila držanja distance, nošenja zaštitne opreme, ne okupljaju se na javnim mjestima.

U RS sutra, poslije 55 dana od obustave rada, izazvane epidemijom koronavirusa počinju da rade ugostiteljski objekti (kafići i restorani), frizerski i kozmetički saloni, kao i druge djelatnosti čiji je rad bio onemogućen radi sprečavanja širenja virusa.

Kurir.rs/Cazin.net Foto: Screenshot YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track