Izvor: B92

Ada Ciganlija polako se priprema za predstojeće leto. Najavljeno je i da ćemo i omiljene filmove moći da gledamo u bioskopu na otvorenom pored beogradskog jezera. Hoće li biti kupanja na Adi ovog leta ili ćemo uživati na neki drugi način?

"Ada Ciganlija se punim kapacitetom priprema. Okvirni datum otvaranja sezone je 13. jun, ali svakako ćemo sačekati instrukcije da vidimo kakve ćemo mere morati da preduzmemo. Čekamo instrukcije iz Gradskog zavoda za javno zdravlje", rekla je za Jutro Prve TV Maja Pavlović, PR Ade Ciganlije.

Kako kaže, zvanični dopis su uputili, a sada čekaju da vidie koje će mere morati da preduzmu. Biće, u svakom slučaju, istaknuto na plaži sve ono što će morati da se poštuje.

Što se kupanja tiče, posetioci ne bi trebalo još da se "zaleću".

"Naravno da nije preporučljivo. Službe obezbeđenja su na terenu non-stop i upozoravaju naše posetioce. Gradski zavod za javno zdravlje tek treba da iskontroliše kvalitet vode u savskom jezeru. Zato i postoji određeni datum otvaranja i poetka kupališne sezone", kaže Pavlovićeva.

Pogledajte ceo intervju u video-prilogu:

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.