Stigla potvrda, trka za sjajnog Holanđanina može da počne

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.05.2020.
10:40
Izvor: Sportske.net

Koji je naredni korak?

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Fudbalski klub Lion neće moći da zadrži svoje najbolje igrače, nakon što je prekidanjem Lige 1, ostao bez plasmana u Evropu posle 23 godine.

Lion je i dalje učesnik Lige šampiona, ima veliku šansu da izbaci Juventus kada se Liga šampiona nastavi, ali naredne sezone neće igrati u Evropi.

Predsednik Žan-Mišel Ola kaže da su šanse gotovo nemoguće da u tom slučaju klub zadrži svoje najbolje igrače, među kojima se najčešće pominje Memfis Depaj.

"Učiniću sve da zadržimu ekipu na okupu, ali igrači su "programirani" da gledaju ka klubovima u evropskim takmičenjima. Mi smo ostali bez Evrope i to nam znatno otežava mogućnost da sačuvamo najbolje. Memfis je rekao da ćemo pregovarati kada se vrati, ali svi znamo da bi voleo da igra u Ligi šampiona", rekao je Ola.

Depaj se pominjao kao velika želja Milana, dok i Žoze Murinjo nije krio da bi ponovo voleo da sarađuje sa njim, pa je sigurno da bi i Totenhemu dobro došao.

Depaj se oporavlja od teške povrede ligamenata kolena, a očekuje se da na leto bude jedan od najtraženijih ofanzivaca, pošto mu je cena pala, a i želi da napusti Lion...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke