Magazin

Britanci optužili Novaka Đokovića da na Instagramu promoviše pseudonauku i smeće

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kritikovan je u tekstu objavljenom u britanskom „Telegrafu“ zbog načina na koji bira goste u svom Instagram lajvu tokom pandemije virusa korona i tema kojima se bavi.

Giri Nejtan u autorskom tekstu za „Telegraf“, između ostalog, optužuje Đokovića da se sa svojim gostima na Instagramu bavi „pseudonaučnim” temama.

U prvom delu teksta on je Đokovića pohvalio zbog gostiju koje je u početku dovodio u svoj lajv, kao i zbog plasiranja ideje o pomoći nižeplasiranim igračima.

Nejtu je, međutim, zasmetalo Đokovićevo protivljenje vakcinaciji, ali i to što je u jednom od svojih lajvova ugostio iranskog nutricionistu Šervina Džafarijeha.

Sa Džafarijehom je, kako tvrdi autor teksta u „Telegrafu“, promovisao pseudonauku i reklamirao proizvode Iranca, za koje britanski novinar kaže da su „smeće“, preneo je Tanjug.

Najveća šteta koju Đoković nanosi je, kako dalje tvrdi Britanac, to što takve stvari javno objavljuje kao jedan od najpoznatijih sportista sveta, a pogotovo kao jedan od najbogatijih i najuticajnijih Srba.

Da je Jelena Đoković rekla da deci daje viršle dobila bi aplauz, ovako je i dalje antipatična i zla folirantkinja

Čitajte Luftiku na Google vestima

Tamara Obradović

Običan konzument društvenih mreža, američke literature i pomfrita.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

290 Shares
290 Shares
Share via
Copy link