Najnovije vesti
Zabava
Na prvi pogled se zaljubio u prelepu manekenku, a onda mu je BIVŠA SAOPŠTILA DA JE TRUDNA i tu kreće španska serija koja ima SREĆAN KRAJ

Na prvi pogled se zaljubio u prelepu manekenku, a onda mu je BIVŠA SAOPŠTILA DA JE TRUDNA i tu kreće španska serija koja ima SREĆAN KRAJ

Ludo je zavoleo lepu manekenku, pa saznao da je bivša devojka trudna, a dete koje nosi je njegovo.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Žizel Bundšen Foto: Profimedia
Žizel Bundšen
Tom Brejdi, Žizel Bundšen
Foto: Tanjug/AP
Tom Brejdi, Žizel Bundšen

Legenda NFL-a Tom Brejdi je na prvi pogled zavoleo prelepu Žizel Bundšen. Bivši kvoterbek se otvorio u “The Howard Stern Show” emisiji na radiju i rekao:

- Veoma je interesantno to što smo Žizel i ja naknadno saznali da je moja bivša devojka tada bila trudna s mojim najstarijim sinom. Bili smo primorani da uđemo u veoma ozbiljnu fazu naših života i veze. Saznao sam mnogo o Žizel u tom trenutku, kao i ona o meni, boreći se sa situacijom koja nije baš laka.

Tomov sin Džon kog ima sa Bridžit sada ima 12 godina. Sa Žizel je kasnije dobio još dvoje dece, sina Bendžamina (10) i ćerku Vivijan (7).

Foto: Instagram / screenshot

Ipak, kaže da je ključ svega činjenica da su se svi zrelo postavili.

- Bilo je veoma teško za moju suprugu da sazna da se zaljubila u čoveka čija je bivša partnerka trudna. Takođe bilo je veoma teško majci mog sina, jer ni ona to nije predvidela. Ali mislim da smo se svi dobro postavili u ovoj situaciji i srećom on je najbolje dete od svih 12-godišnjaka. Moje srce eksplodira kada pomislim na njega. On je najbolje dete koje ikada možete poželeti! – zaključio je on.