SANDRA TVRDI DA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA! Volela je OPASNE momke, bivši joj se OŽENIO, a ovaj pevač je PATIO za NJOM
Foto: Printscreen/Instagram

BURNA PROŠLOST

SANDRA TVRDI DA JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA! Volela je OPASNE momke, bivši joj se OŽENIO, a ovaj pevač je PATIO za NJOM

Stars -

MUŠKARAC KOJEG JE LUDO VOLELA SE OŽENIO, A PEVAČ JE ZBOG NJE PATIO

Bivša manekenka i učesnica "Farme" Sandra Obradović podigla je ogromnu prašinu u javnosti tvrdnjama da ju je partner i otac njenog deteta zlostavljao, dok je njegova priča potpuno drugačija.

Sandru su i u prošlosti povezivali sa brojnim žestokim momcima, a ona je o partnerima retko kada javno govorila. Kako je njena veza sa Markom Đurovskim dok je bila u rijalitiju "Farma" bila javna, ona od raskida sa njim nije želela da priča o ljubavnim izborima.

Nakon završetka "Farme" romansa Đurovskog i Sandre nije potrajala, a Marko se posvetio svojoj karijeri. Ubrzo je našao i novu ljubav, Mariju sa kojom je avgustu 2015. dobio sina Maksima. Godinu dana kasnije, Marko i Marija su se venčali i sada putuju po svetu

foto: Damir Dervišagić

Sandra je 2010. godine bila u ljubavi sa pevačem "Granda" Slobodanom Vasićem, a nakon nekoliko meseci raskinula je vezu. Kako se pisalo, njemu je to veoma teško palo, pa je na sve načine pokušavao da je ubedi da se pomire, ali mu to nije pošlo za rukom.

foto: Instagram screenshot

Dve godine kasnije Sandra je, po tvrdnjama domaćih medija, bila zaljubljena u jednog biznismena koji je u tom trenutku bio pred ženidbom, međutim ona o tome nije želela da priča. Nakon toga objavila je da je u blagoslovenom stanju, a sve do nedavno, o partneru nije rekla ni reč.

foto: Printscreen/Facebook

kurir.rs/blic

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track