UŽAS u Mojkovcu: Silovao maloletnu sestru?

NovostiOnline/M.S.

09. 05. 2020. u 22:08

Zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja, viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač odredio je zadržavanje do 72 sata muškarcu iz Mojkovca (25)

УЖАС у Мојковцу: Силовао малолетну сестру?

Foto Depositphotos

Zbog sumnje da je počinio krivično delo silovanja, viši državni tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač odredio je zadržavanje do 72 sata muškarcu iz Mojkovca (25) čiji identitet nije saopšten.


Policija i tužilaštvo sumnjaju da je silovao maloletnu sestru!


Krivičnu prijavu protiv njega podneli su pripadnici je podneta Odeljenja bezbednosti Mojkovac. Prema navodima iz nje, on je sestru silovao sredinom juna prošle godine na jednom katunu na Bjelasici, a ona je strašnu tajnu krila sve do nedavno...


-Devočica je silovana uprkos tome što je pružala otpor. Nakon nemilog događaja nikom nije pričala o tome, sve do pre nekoliko dana kada se požalila svojoj sestri, nakon čega je alarmirana porodica, kazao je Lukač, koji je posle saslušanja odredio zadržavanje Mojkovčaninu, ali i zatražio od istražnog sudije Višeg suda u Bijelom Polju, Vanje Rakonjac, pokretanje istrage i određivanje pritvora protiv neimenovang čoveka, koji se sumnjiči i za krivično delo rodoskrvljenja.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Ljilja

10.05.2020. 08:31

Da li je maloletno ili punoletno,kad neko kaze "NE" treba da se najostrije kazni za silovanje. Pitajte se samo koliko je zena ugrozeno u porodici, na radnom mestu i drugim okolnostima.Najstrozju kaznu zelim takvima i da svako razmisli pre nego sto nestouradi.