Rumunski milioner NAMERNO zagrlio obolelog od KORONE kako bi svet video besmisao mera: Navukao bes tužilaštva i SUPRUGE (VIDEO)

Novosti online

09. 05. 2020. u 22:15

Viorel Catarama namerno se izložio riziku da se zarazi virusom korona kako bi dokazao besmisao mera koje su uvedene u zemlji

Румунски милионер НАМЕРНО загрлио оболелог од КОРОНЕ како би свет видео бесмисао мера: Навукао бес тужилаштва и СУПРУГЕ (ВИДЕО)

Foto: Fejsbuk

Rumunski milioner i političar Viorel Catarama namerno se izložio riziku da se zarazi virusom korona kako bi dokazao besmisao mera koje su uvedene u zemlji. Zbog toga je navukao bes tužilaštva, koje je otvorilo istragu protiv njega, ali i sopstvene supruge koja je lekarka.

Catarama, koji je i predsednik jedne od podružnica rumunskog Crvenog krsta, zagrlio je muškarca koji je pozitivan na virus korona u gradu Barbulesti, objavila je kancelarija državnog tužioca, javlja Hina, a prenosi Tanjug.

Taj 65-godišnjak pokušao je da dokaže da su mere fizičkog udaljavanja nepotrebne i da samo uzrokuju štetu ekonomiji.

„Duboko sam uveren da mi se ništa neće dogoditi“, rekao je Catarama na Fejsbuku.

Napisao je da je želeo da dokaže da „je velika greška bila dovesti Rumuniju do bankrota i ukinuti naša temeljna prava i slobode“.

Rumunski Crveni krst, ali i supruga tog poslovnog čoveka koja je lekarka, kritikovali su njegov potez. Nije poznato da li se Catarama i zarazio.

U Rumuniji, koja ima oko 18 miliona stanovnika, od kovida-19 je umrlo 926 ljudi, a zaraženo je nešto više od 15.000.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije