Na severu Grčke masovno prodaju nekretnine

Trenutno se na severu Grčke prodaje stotinak hotela, a najjeftiniji veći objekat sa bazenom i pogledom na more može da se kupi za pola miliona evra.
Na severu Grčke masovno prodaju nekretnine
Foto: Pixabay
Na grčkim sajtovima za prodaju nekretnina trenutno se može videti izuzetno bogata ponuda grčkih hotela na severu zemlje, a najveći broj objekata se nalazi na Halkidikiju.
 
Cene su počinju od 160.000 evra.
 
Kako piše Capital.ba, hoteli u Asprovalti, Vrasni, Kalitei, Polihronu, Nea Mudaniji, ali i svim ostalim turističkim mestima mogu da se pazare za male pare, a najjeftiniji objekat košta samo 160.000 evra i nalazi se u Vrasni.
 
Istina, ovaj objekat ima samo četiri apartmana, ali je od mora udaljen 200 metara. Od 300.000 do pola miliona evra mogu da se kupe objekti sa dvadesetak soba i bazenom.
 
Izuzetno povoljan hotel prodaje se u Neos Marmarasu za samo 1,5 miliona evra. Hotel ima dva objekta, 44 sobe, recepciju, bazen, prelep pogled na more i delimično je renoviran, prenosi Capital.
 
Povoljan hotel može da se nađe i u Polihronu, a prodaje se za 2,1 milion evra. Ovaj hotel ima 41 sobu, a izgrađen je 1990. godine. Za tri miliona evra može da se kupi i noviji hotel koji, istina, ima 25 soba. Oni koji žele hotel na samoj obali treba da izdvoje pet miliona evra. Tačnije, hotel na samoj obali na poluostrvu Kasandra ima 22 sobe i košta 5,5 miliona evra.
 
Noviji hotel na istom poluostrvu sa 28 soba je devet miliona evra. Veći hotel sa 130 soba na Halkidikiju može da se nađe za oko 11 miliona evra. Dok još veći objekat sa 150 soba je milion skuplji, piše portal Magazin Novosti.
  • 333

    10.05.2020 17:33
    Ta mesta su uzasna, ne bih letovao tamo ni da mi plate.
  • 9

    10.05.2020 09:07
    ne znam šta ću
    Upakujte molim dva za poneti. A za gospođu dve hiljade.

    Ova vest je baš primerena narodu koji jedva skrpi 50 E
    za desetodnevni aranžman u pred sezoni pri čemu
    ponese pola zamrzivača u pouraspalom autobusu.

    Ali naći će se već neki "mali " da opere Jovanjićke pare
    i postane ugledni kontraverzni bizmismen. Samo takvi ne
    čitaju ovaj portal ,a botine ne razumeju šta treba da im prenesu.
  • osa

    10.05.2020 00:13
    sića
    Mislim da ne bih da 'usitnjavam' ove paretine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet