Đule i Srba iz Van Goga proslavili kraj vanrednog stanja: Kumovi pivom nazdravili na pijaci (VIDEO)

M. Ć.

09. 05. 2020. u 20:50

- Od prvog do poslednjeg policijskog časa radili smo ono jedino što znamo, volimo i razumemo - podvlače članovi grupe

Ђуле и Срба из Ван Гога прославили крај ванредног стања: Кумови пивом наздравили на пијаци (ВИДЕО)

Foto Instagram/musicvangogh

ČLANOVI grupe "Van Gog" su se, sve vreme tokom vanrednog stanja, svojski trudili da obožavaocima olakšaju i ulepšaju vreme provedeno u kućnoj izolaciji, a sada, kada je taj period iza nas, rešili su da to proslave - mnogi bi rekli, baš na rokerski način.

Kumovi koji decenijama čine osovinu popularnog benda, frontmen Zvonimir Đukić Đule i bubnjar Srba Radivojević, nazdravili su pivom na praznoj pijaci, i uglas zapevali:

- Nema lepšeg provoda u gradu sad od ovoga. Na pijaci mi sedimo i hladna pića pijemo.

Pored snimka, Đule i Srba su napisali:

- Kao što smo obećali, odajemo naše kumovsko omiljeno mesto susreta. Živeli, dobri ljudi, u vaše i naše zdravlje, i za nove početke.

Prethodno, Đukić je ovaj potez najavio takođe na društvenoj mreži.

- Braćo i sestre, više nema policijskog časa. Nema sedenja "na gajbi". Sutra - pivo ledeno i vinjak na starom mestu. Ne dao Bog više nikad ovakve pošasti - poželeo je roker, i zasvirao Deja vu.

"Van Gog" je, u proteklom periodu, konstantno objavljivao na internetu zanimljive snimke karantinskih izvođenja hitova, ali i nekih pesama koje dugo nisu bile na repertoaru. Fanove je posebno obradovao krajem marta, neprekidnim "lajvom" iz studija, od pet po podne do pet ujutru.

- Od prvog do poslednjeg policijskog časa radili smo ono jedino što znamo, volimo i razumemo - podvlače članovi grupe. - Nadamo se da smo uveselili neke sumorne trenutke, i da nas čekaju samo oni lepi i veseli. Setimo se uvek da smo se, u vreme kad je svima bilo najteže, okupili zajedno, sa svih strana sveta, ostali kod kuće i time sačuvali i zdravlje i duh. Bili smo budni punih 12 časova, a ujedinjeni samo muzikom. Voli vas "Van Gog".



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije