Avion Er Srbije odleteo za Šangaj po još medicinske opreme

Avion Er Srbije A330 odleteo je danas za Kinu kako bi dopremio još medicinske opreme, rečeno je Tanjugu u nacionalnoj aviokompaniji.
Avion Er Srbije odleteo za Šangaj po još medicinske opreme
Foto: FoNet/AP
Avion A330 je odleteo za Šangaj oko 14.20 sati.
 
Er Srbija je najavila da će od 18. maja obnoviti u ograničenom obimu redova putnički saobraćaj, uz povećanje broja letova u okviru reda letenja od 1. juna 2020.
 
Od 18. maja, biće organizovan ograničen broj komercijalnih letova do aerodroma London Hitrou, Frankfurta, Ciriha i Beča.
  • dragan perković

    10.05.2020 16:17
    A
    Dik ceo svet vraća mi idemo po ne ispravnu tkzv medicinsku opremu.Maske nisu epidemiološke već obične.Epidemiološke sa nano tehnologijom pravila fabrika u Gornjem Milanovcu još pre 5 godina.Dezificijensi razblaženi i slabo efikasni,rukavice hiruške retko gde ima i uvoze se iz Holandije video u maloj privatnoj apoteci.
  • lepo

    10.05.2020 13:04
    Trebalo bi neko da robije ako secutvrdi da su se u vreme epidemije maske prodavale po duplo većim cenama...
  • Pera

    10.05.2020 00:53
    Ovo se zove radikalska nabavka BESPLATNE pomoci. Uzivajte narode i ne zaboravite da glasate za ove sadisticke radikale!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija