AKO TO ZNAČI BITI ŠAMPION, ONDA BIH JA RADIJE DA NE BUDEM! Baloteli u svom stilu odgovorio na prozivke Kjelinija! FOTO
Foto: EPA

HIT

AKO TO ZNAČI BITI ŠAMPION, ONDA BIH JA RADIJE DA NE BUDEM! Baloteli u svom stilu odgovorio na prozivke Kjelinija! FOTO

Fudbal -

Italijanski fudbaler Mario Baloteli odgovorio je danas kapitenu Juventusa Djordju Kjeliniju koji ga je nazvao "negativnom osobom", rekavši da je on makar hrabar i da ljudima sve govori u lice.

Kjelini je predstavio svoju novu autobiografiju intervjuom u časopisu La Republika u kojem je posebno izdvojio dvojicu igrača Felipea Mela i Balotelija.

On je napadača Breše nazvao negativnom osobom koja nema poštovanja ni prema kome.

"Ja makar imam hrabrosti da ljudima kažem stvari u lice. Toliko si imao prilika od 2013. da se poneseš kao pravi muškarac, ali to nisi uradio. Ko zna šta ćeš jednog dana pričati o sadašnjim saigračima, čudni kapitenu", odgovorio je Baloteli.

"Ako to znači biti šampion, onda bih radije da ne budem", dodao je Baloteli.

foto: Printscren

Kjelini je za bivšeg saaigrača iz Juventusa Felipea Mela rekao da je "najgori od najgorih" sa kojima je ikad igrao.

Melo nije gubio vreme i takodje je odgovorio Kjeliniji navodeći da je njegov bivši saigrač "kukavica koja je i dalje ogorčena".

"Dok sam bio u Torinu nikada nisam pokazivao nepoštovanje ni prema saigračima, direktorima, Juventusu uopšte. U ovom trenutku Kjelinija ne poštujem. I nikada neću. Previše je lako biti gadan prema nekome u knjizi", rekao je Melo.

Melo je dodao da je možda "taj defanzivac" ljut na njega jer je, kada je prešao u Galatasaraj, taj klub Juventusu "podelio šamare" u Ligi šampiona.

"Ili zbog toga što je Inter osvojio sve, a ja sam Internista... Takav je Kjelini, uvek je glumio da je najveći... Podsetiću ga i na Kup konfederacija 2009. kada je Brazil pobedio Italiju 3:0 i na kraju osvojio trofej. Možda je i dalje ogorčen zbog toga pošto nikada ništa nije osvojio sa reprezentacijom", rekao je Melo.

foto: Printscren

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track