Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Niko ne može da zaustavi Aleksandra Petrova

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.05.20. | 19:34

Deveta uzastopna pobeda za ruskog stonotenisera

Vikend je odlično vreme za sport i rekreaciju, a u takav duh veruju i Rusi. S tim u vezi nastavljeno je nadmetanje u tamošnjoj Ligi Pro za stonotenisere, gde je danas na programu gotovo 100 susreta. Neki su već odigrani, ali po dobrom običaju dosta njih biće odigrano tokom noći.

Danas smo pažnju usmerili na Aleksandra Petrova, koji je nastavio svoj odličan niz pobeda. Zajedno sa jučerašnjim danom, ruski stonoteniser upisao je devet vezanih trijumfa. Što se tiče popodnevnog programa, uspeo je da izgubi samo dva seta.

Izabrane vesti

Pobede je ostvario protiv Evgenija Iljukina i to dva puta. Prvi put je protivnik uspeo da mu uzme set (3:1), ali je drugi put sve bilo gotovo u tri seta (3:0). Ništa bolje nije prošao ni Aleksandar Skrebnjev (3:0), dok je Vladimir Nemaškalo uspeo da ugrabi jedan set (3:1). Zanimljivo, Petrov je i sinoć uspeo dva puta da savlada Iljukina (3:2 i 3:1), dok je tada pao i Nemaškalo (3:1).

Iljukinu, inače, danas baš nije bio pogodan dan, pošto je upisao tri vezana poraza za zaključenje programa. Pored dva neuspeha protiv Petrova, pobedu protiv ovog stonotenisera je uzeo i Nemaškalo.

Sve ostale rezultate, ali i večerašnju ponudu kao i uvek možete pogledati na zvaničnom sajtu kladionice Mozzart.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara