Najnovije vesti
Zabava
sajmon kauel razvod

Oteo ženu najboljem drugu, dobio sa njom dete, a nakon 11 godina se RASTAJU i niko ne bi ni pomislio da TO MOŽE DA BUDE RAZLOG

Muzički mogul Sajmon Kauel i njegova izabranica, Loren Silverman, navodno više nisu zajedno, prenose britanski mediji. Razlog tome jeste što čuveni član žirija nije spreman da stane pred oltar ni nakon sedam godina veze, a majka njegovog deteta to više ne želi da trpi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Sajmon Kauel Loren Silverman Foto: Profimedia
Sajmon Kauel Loren Silverman
Sajmon Kauel Loren Silverman
Foto: Profimedia
Sajmon Kauel Loren Silverman

Sajmon nikada nije verovao u brak s obzirom na posao kojim se bavi, ali to, prema pisanju britanskih medija, nije jedini razlog prekida dugogodišnje veze. Naime, Loren je postala sumnjičava nakon što je uhvatila Kauela kako se dopisuje s Mel B, članicom Spice Girls.

Pročitajte još

Ipak, PR poznatog menadžera kaže kako je par u karantinu u vili na Beverli Hilsu već šest nedelja sa svojim sinom i kako između njih nema nikakvih problema, prenosi 24sata.hr.

Sajmon Kauel
Foto: Profimedia
Sajmon Kauel

Sajmon je dugo vremena hodao pognute glave nakon što je "ukrao" ženu svom najboljem prijatelju. Reč je, naravno, o Loren, koja je godinu dana varala svog supruga.

Spetljali su se još 2009. dok je ona bila u braku milijarderom Endruom Silvermanom. Nakon što se saznalo za njihovu aferu i Kauelov život se promenio, a 2013. su dobili i sina Erika.

Sajmon Kauel Loren Silverman
Foto: Profimedia
Sajmon Kauel Loren Silverman

Simon kaže da to nije nešto što su planirali, ali kada je video dete na ultrazvuku otkrio je da se u njemu nešto promenilo.

- Nešto me pogodilo. Osećao sam se neverovatno zaštitnički prema njima. Nisam pre poznavao taj osjćaj - rekao je Sajmon. Iako nikada nije menjao pelene ili pripremao mleko, Sajmon kaže da ga je očinstvo promenilo do neprepoznatljivosti.

VIDEO: Razvodi i raskidi poznatih u 2019.