Mađioničar Roj Horn preminuo od kovida-19

Mađioničar Roj Horn, koji je bio deo slavnog nemačkog mađioničarskog dvojca "Zigfrid i Roj", preminuo je nakon što je oboleo od korona virusa, saopštio je njegov portparol.
Mađioničar Roj Horn preminuo od kovida-19
Foto: FoNet/AP
Sedamdesetpetogodišnji izvođač preminuo je u petak. 
 
Horn je kao ukrotitelj lavova postao slavan po tačkama sa belim tigrovima i lavovima u kojima je nastupao sa partnerom Sigfridom Fišbaherom u Las Vegasu. Njegova je karijera je završena u septembru 2003, kad ga je tokom nastupa napao beli tigar i teško ga povredio.
 
"Danas je svet izgubio jednog od velikana magije, ali ja sam izgubio svog najboljeg prijatelja", istakao je Fišbaher u pisanoj izjavi.
 
"Od trenutka kada smo se upoznali, znao sam da ćemo Roi i ja zajedno promeniti svet. Ne bi moglo biti Zigfrida bez Roja, niti Roja bez Zigfrida", dodao je Fišbaher.
  • Rampl

    11.05.2020 12:16
    Stinckin
    Izgledao je jezivo ovako prepariran.
  • velja

    10.05.2020 14:47
    RIP legendo .
  • Marko

    09.05.2020 22:39
    Sns pljackasi bil klinton
    Moj tata je umro u 66 od bakterije dobijene u bolnici.dobio sepsu...zahvaljujuci sns sekti i loncaru u bolnicama nema nista.i kad god sam odlazio svi doktori sa kojima sam pokusao da razgovaram samo su rekli "jel vi vidite u kakvom nam je stanju zdrastvo"eto to su reci koje sam cuo od njih 50 koji tamo rade..tako da meni ne trebaju neki novinari da mi pricaju sta ima a sta nema u bolnici...a ovaj umro u 75toj i odma mu prisili koronu..svasta

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Umro modni kreator Roberto Kavali

Preminuo je italijanski modni kreator Roberto Kavali, decenijama dizajner "džet-seta" s eksluzivnim materijalom kakav je koža pitona i uz korišćenje živopisne štampe (printova) na tekstilu.