Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

REZZIME DANA (petak): Belorusija bila puna mina, utisak popravile simulacije

Vreme čitanja: 3min | pet. 08.05.20. | 23:00

Pogledajte ko vam je 8. maja doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

KOPETDAG AŠHABAD - MERV (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Ni Turkmenistan nije stao, pa je ovog petka utakmicom sedmog kola između Kopetdaga iz Ašhabada i Merva nastavljeno tamošnje prvenstvo. Domaćin je zabeležio neočekivano laku pobedu, kojom je uspeo da skoči na treće mesto na tabeli – 3:1 (1:1). Opširnije u izveštaju.

HERAKLES /SIM/ - GRONINGEN /SIM/ (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 2:1

Odlično ste prošli u okršaju između Heraklesa i Groningena u ovoj holandskoj simulaciji. Već tokom prvog poluvremena, domaći su postigli dva gola i tako stekli kapitalnu prednost koju gosti nisu mogli da sustignu. Doduše, jesu tokom prvog dela igre uzvratili, ali svakako ne dovoljno da vam oduzmu dobitak.

TES TUNDRA - VEGA SKVODRON (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 0:2

Po gol baš u pravo vreme i Vega Skvodron je večeras uspeo da vas obraduje, iako je tokom minulih dana umeo često da razočara. Prvi pogodak pao je baš na isteku prvog poluvremena, a drugi je došao u poslednjim trenucima, taman da zacementira pobedu.

HOFENHAJM /SIM/ - UNION BERLIN /SIM/ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:0

Bundesliga je odmah iza ugla, ali to nije zaustavilo popularne simulacije jedne od liga petice. Naprotiv, danas je na programu bio meč između Hofenhajma i Union Berlina, koji je domaćin uspeo da reši u svoju korist pogotkom iz prvog poluvremena.

MARSELJ /SIM/ - MONAKO /SIM/ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:2

Prava goleada viđena je u francuskoj simulaciji, što nije nešto što inače karakteriše fudbal u ovoj zemlji. Ipak, Marselj i Monako su večeras rešili da nam prirede zabavu u velikom derbiju i to je otišlo na pravu stranu. Na poluvremenu je domaćin vodio sa 2:1, a u nastavku je to uspeo znalački da sačuva i tako proslavi pobedu i obraduje vas.

HETAFE /SIM/ - VILJAREAL /SIM/ (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 2:0

Španska simulacija vam je danas donela dosta radosti, pošto je Hetafe bez ikakvih problema savladao tim Viljareala. Već na poluvremenu je madridski tim imao minimalnu prednost, koju je u nastavku utakmice samo duplirao i tako došao do lagane pobede.

PRECRTANO

SLUCK - ENERGETIK BGU (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 1:2

Drugi meč dana takođe je doneo golove samo u prvom poluvremenu. Energetik je uspeo da dođe do pobede na terenu prvoplasiranog Slucka i to uz pomoć dva gola postignuta sa bele tačke. Domaći su uspeli samo delimično da uzvrate, a nisu uspeli da iskoriste ni igru sa igračem više, pošto je gost ostao bez Ajka Musahajana na oko 20 minuta pred kraj meča – 1:2 (1:2). Opširnije u izveštaju.

GORODEJA - MINSK (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 1:1

Pred sam početak nove sezone u Belorusiji, Gorodeja svakako nije spadala u red favorita za plasman u gornji deo tabele. Međutim, ovaj tim iz kola u kolo pokazuje da bi mogao ozbiljnije da pomrsi račune favoritima i to predvođen srpskim dvojcem koji čine Lazar Sajčić i Milan Joksimović. Da stvar bude zanimljivija, upravo su pomenuta dva igrača danas bila najzaslužnija za to što je domaći tim odneo bod protiv Minska – 1:1 (1:1). Opširnije u izveštaju.

VEGA SKODRON - PSŽ ŠEMJAKIN (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Taman što smo pohvalili Vega Skvodron za pobedu nad TES Tundrom, a oni su rešili danas da vam pokvare raspoloženje u duelu sa PSŽ Šemjakinom. Da sve bude gore, duel je došao kladioničarskim rečnikom rečeno "iz keca u dvojku", što znači da je Vega u jednom trenutku držao prednost u svojim rukama.

ALANJA /SIM/ - DENIZLI /SIM/ (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:3

Mislili ste da će mirno prvo poluvreme u turskoj simulaciji doneti boljitak, ali to se nije desilo. Naprotiv, Denizli je odigrao fantastično, postigao je tri gola jedan za drugim i tako došao do izuzetno velike pobede. Alanja je uspela da uzvrati samo jednim golom, što je daleko od onoga što ste očekivali.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara