©Reuters
©Reuters

Maldini: Da budem trener? Video sam život svoga oca i kako se kosa mojih bivših saigrača menjala

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 20:37

"Radio bih samo kao direktor u Milanu, ne bih išao nigde drugde“

Paolo Maldini je potvrdio da bi u fudbalu radio samo za Milan i dodao je da bi prekid Serije A bio prava katastrofa.

Maldini se vratio u Milan na leto 2018. godine posle skoro secenije i postao tehnički direktor. Njegova pozicija je došla pod znak pitanja, kao i ona Zvonimira Bobana pre dva meseca, ali Maldini ističe da je za njega prosto: ili Milan ili niko drugi.

Izabrane vesti

"Radio bih samo kao direktor u Milanu, ne bih išao nigde drugde. Kao direktor, moraš da vodiš računa o svemu. Manje ste verodostojni nego kada dajete primer na terenu", rekao je tokom Instagram lajva sa Filipom Inzagijem.

Maldini ima 51 godinu, a objasnio je i zašto nikada nije video sebe da ide putem svog oca Ćezarea, koji je trenirao Milan i reprezentaciju Italije.

"Nikada nisam hteo da postanem trener. Video sam život svoga oca, kako se kosa mojih saigrača (koji su postali treneri) menjala. Na kraju karijere nisam želeo da se spakujem, vratim u igru i idem ispočetka", rekao je Maldini očigledno ukazujući na to koliko je trenerski poziv pun stresa.

Na kraju Maldini je upitan o tome kako vidi planove da se Serija A nastavi, a on bi svakako voleo da se to dogodi.

"Moramo da budemo oprezni, ali ako se ne nastavi to bi bila katastrofa u svakom smislu. Francuska je pogrešila što je odmah stopirala fudbal, ali mi ćemo prihvatiti ono što vlast odluči".

FOTO: ©Reuters


tagovi

Paolo Maldini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara