Robertson: Stidim se zbog onoga što sam uradio Mesiju, on je najbolji u istoriji

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 20:16

„Nikada to ne bih uradio“, poručio je levi bek Redsa

Prošlo je nešto više od godinu dana od epske pobede Liverpula nad Barselonom u okviru revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Redsi su stigli veliku prednost Katalonaca i ubedljivim trijumfom zadivili fudbalski svet (4:0).

Sve je bilo perfektno u timu Jirgena Klopa, osim jednog poteza Endija Robertsona. Levi bek Liverpula je u jednom trenutku povukao Lionela Mesija za kosu, i to dok je Argentinac ležao na zemlji.

Izabrane vesti

Reprezentativac Škotske i danas žali za tim detaljom.

„Ponekad se na terenu ponašam kao navijač, a ne kao profesionalni fudbaler. To mi je mana. Fabinjo i ja smo pratili Mesija, završili smo na travi i onda sam ga počupao za kosu. Nije bio presrećan zbog tog mog poteza i uverevam vas da nikada ne bbih ponovio nešto slično. Žalim zbog toga, posebno jer mi sada svi pominju taj detalj. Pokazao sam nepoštovanje prema najboljem igraču svih vremena, ne znam šta mi je bilo. Nisam razmišljao“, poručio je Robertson.

Sjajni bek je odao veliko priznanje Mesiju.

U prvoj utakmici sam se borio sa njim koliko sam mogao, on je dao dva gola i svi su pričali o njemu. Smatram da je on najbolji svih vremena. Bilo je situacija da su ga dvojica naših igrača udarala, a on je nastavljao da trči. Zastrašujuće je šta sve može taj čovek. Protiv njega morate da igrate na sreću“. 



tagovi

Endi Robertson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara