Micić: Opcije su Efes ili NBA

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 19:49

„Sve što se pisalo o Olimpijakosu nije istina“, rekao je srpski košarkaš

Pojavile su se juče priče o tome kako postoji interesovanje iz NBA lige za Vasilija Micića. Između ostalog srpski reprezentativac je pričao i o tome u intervjuu za jedan litvanski sajt.

Usput je demantovao da postoji bilo kakva veza između njega i Olimpijakosa. Kao i da postoje samo dve opcije na koje pristaje.

Izabrane vesti

"Anadolu Efes ili NBA, to su jedini scenariji za mene sledeće sezone. Sve što se pisalo o Olimpijakosu nije istina. Prvi put čujem za tako nešto," istakao je Micić.

Podestimo, Filadelfija ima prava na njega jer ga je birala na draftu 2014. godine. Efes i Micić su potpisali ugovor prošlog leta i on važi do leta 2021. godine, što znači da ima ugovor za narednu sezonu.

Micić ne bi išao u NBA tek tako, uvek je pričao da bi voleo da ode u tim koji bi mu dao šansu da se pokaže i da mu pruži solidnu minutažu.

Srpski košarkaš ima 26 godina, visok je 196 centimetara i u 24 utakmice Evrolige imao je u proseku 14,5 poena uz šut za tri poena 39,7%. Uz toje imao i tri skoka, šest asistencija i jednu ukradenu loptu.

FOTO: ©Star Sport


tagovi

Vasilije Micić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara