Ne sluti na dobro: Atletikov bek pozitivan na koronu

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 19:09

Renan Lodi imao pozitivan test

Počeli su sa individualnim treninzima klubovi u Španiji, ali čini se da sezona u Primeri neće tako brzo početi. Pojavio se novi, velikio problem. Bek Atletiko Madrida Renan Lodi bio je pozitivan na virus COVID-19, preneo je tiražni As.

Prema pojedinim informacijama Brazilac je još tokom mareta imao siptome virusa korona, ali se nije testirao. Ipak, po dolasku u trening kamp Jorgandžija je test pokazao da je Renan Lodi pozitivan.

Izabrane vesti

Momak koji je ove sezone odigrao 22 meča za Atletiko Madrid moraće narednih deset dana da provede u izolaciji. Tada će ponovo biti podvrgnut testiranju i u slučaju da nalaz bude negativan, moći će da se prikljući ostatku ekipe na treninzima.

Renan je pružio impresivnu partiju u meču osmine finala Lige šampiona protiv Liverpula. Po povratku Madrid se razboleo, ali je u prvom trenutku bio ubeđen da je dobio grip. Ipak, kasniji simptomi ukazivali su na koronu.

Iako se osećao dobro Renan je prošao obavezno testiranje u trening kampu. Odmah je izlovan, kao i njegov rođak sa kojim  živi.


tagovi

Renan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara