Neverovatno! Luka Jović polomio stopalo tokom treninga u svojoj kući?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.20. | 16:52

Očekuje ga duža pauza...

Maler stiže maler! Neverovatno šta se sve neće dogoditi Luki Joviću ove sezone! Srpski internacionalac polomio je stopalo tokom laganog treninga u svom domu, piše Marka?! Podsetimo, Luka se iz Beograda vratio u Madrid početkom nedelje, pošto klubovi u Španiji lagano kreću s treninzima.

Ali posle svega, Jović će za povratak na teren morati da popričeka. Prema prvim i nezvaničnim informacijama reprezentativca Srbije čeka nekoliko nedelja pauze. Madridski list navodi da povreda nije naivna, odnosno da se radi o ekstraartikularnom prelomu (vanzglobnom) u desnom stopalu.

Izabrane vesti

Katalonski Mundo deportivo čak je izneo vrlo nepovoljne prognoze, pozivajući na svoje izvore u medicinsim krugovima koji tvrde na u najgorem slučaju pauza može da bude produžena čak na tri meseca?!

Ovo je još jedna u nizu loših stvari koje su spopale mladog napadača otkako je srtigao na Santijago Bernabeu prošlog leta. Osim poteškoća na terenu i male minutaže, zašto ne reći i manjka učinka kakav se od njega očekivao, odnosno dobrih partija kada mu je Zinedin Zidan ukazivao priliku, Jović je prošlog meseca pažnju javnosti privukao kršenjem karantina dok je bio u Srbiji, zbog čega je protiv njega podignuta krivična prijava. Sve to prenele su i španske kolege, zbog čega se Luka našao na udaru i u Španiji.

Taman kada se prašina maklo slegla i kada je trebalo da se vrati treninzima, dogodilo se ovo. I ponovo mu sleduju naslovne strane, Ali ni zbog čega lepog ili pohvalnog.

Luka Jović plaćen je pre nešto malo manje od godinu dana Ajntrahtu iz Frankfurta čak 60.000.000 evra. Time je postao najskuplji centarfor u istoriji Kraljevskog kluba. To breme kao i posebno akcentovan privatni život za sada mu ne dozvoljavaju da se vrati u formu koja ga je krasila dok je igrao u Bundesligi i koja mu je omogućila transfer karijere.

Jović je do sada odigrao 24 zvanične utakmice za Real i postigao dva gola.

Nikoga ne bi trebalo da iznenadi ukoliko bi to bio i njegov konačan učinak za sezonu 2019/20.


tagovi

Luka Jović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara