Citroen C4 postaje crossover

Trendovi se menjaju maltene iz dana u dan, a proizvođači automobila se istim prilagođavaju pa tako dobijamo novi Citroen C4.

Automobili

Izvor: SN

Petak, 08.05.2020.

16:00

Citroen C4 postaje crossover
Photo: Render/AutoExpress

Citroen je pre nekoliko godina ubacio Cactus verziju kao zamenu za konzervativno dizajnirani hatchback C4, ali su nedavno najavili da Cactusa više neće biti.

Umesto njega stiže C4 crossover koga će krasiti atraktivniji dizajn, ali i bolje vozne osobine, veću prostranost enterijera, unapređeni komfor, ekonomičnije benzinske i dizel motore u odnosu na nekadašnji C4, kao i potpuno električnu verziju.

"Slažem se da je C segment bio prilično tradicionalan sektor i da verovatno ima pravo na promene. Jedna ideja je pronaći pravilan balans između pristupačnosti, svestranosti i udobnosti, boljeg pristupa i bolje preglednosti, jer je potrebno i više opcija pri izboru stila", kaže Vinsent Sobe izvršni direktor Citroena.

Očekuje se da ovaj novi C4 pokreže 1.2 litarski benzinski ili 1.5 litarski dizel motor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: