Samsung bežični štapni usisivač dolazi sa visokotehnološkim spremištem za prašinu

Novi Jet usisivač ume da izvede nekoliko novih trikova. Za početak, on je znatno lakši, sa masom od 1,66 kg za model Jet i 1,48 kg za model Jet Light.

Jet ima usisnu snagu od 200 W, a Jet Light do 150 W. Takođe, novi Jet bežični štapni usisivač sada može i da se montira na zid (najzad!).

Druge funkcije vredne pažnje uključuju digitalni invertni elektromotor i Jet Cyclone sistem za optimizovani protok vazduha i minimalni gubitak usisne snage, HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva, perivu posudu za prašinu, četka koja se odvaja jednim klikom i odvojiva baterija koja vam omogućava sat vremena usisavanja.

Uz ovaj novi bežični štapni usisisvač dolazi i inovativni novi projekat po imenu Clean Station.

To je u suštini visokotehnološka kanta za smeće osmišljena za vađenje prašine i prljavštine iz Jet bežičnog štapnog usisivača bez rizika da prašina poleti svuda okolo.

Sve što treba da uradite jeste da postavite posudu za prašinu na Clean Station i taj uređaj će automatski isprazniti sadržaj posude.

Clean Station koristi Air Pulse tehnologiju koja pulsira vazduh u posudi za prašinu kako bi otresao zarobljenu prašinu.

Struktura sa UL verifikacijom koja sprečava širenje prašine ne dozvoljava da najfinije čestice prašine dospeju u vazduh dok Clean Station radi svoj posao.

Plus imate i HEPA sistem za filtriranje sa 5 slojeva koji zarobljava čestice prašine i tako garantuje da se te sitne čestice koje ste pokupili ne vrate nazad u vaše okruženje.

U svakoj Clean Station „kanti“ nalazi se mikro vreća za sakupljanje prašine i dovoljno je da je menjate samo jednom u dva-tri meseca.

Neko je najzad shvatio da je čišćenje posuda za prašinu iz usisivača kontraintuitivno i to je dobra stvar.

Napišite komentar:

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime ovde