Najnovije vesti
Zabava
mis jugoslavije ana saso izgled vezbanje

Bila je mis Jugoslavije, proslavila je reklama sa GOLIM GRUDIMA, a danas ima 57 godina i ZATEGNUTA JE KAO PRAĆKA

Lepa Splićanka Ana Saso je 1982. godine ponela je titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ana Saso Foto: Facebook
Ana Saso

Kao manekenka je radila širom sveta, ali je na ovim prostorima i dalje pamte po reklami za osvežavajuće piće u kojoj je skakutala u providnoj mokroj majici.

Pročitajte još

Ana danas ima 57 godine i dalje pleni izgledom, te redovno trenira, a svojim pratiocima je i pokazala kako izgleda njen trening u izolaicji.

Ana je sa svojim obožavaocima je podelila nekoliko video snimaka u kojima pokazuje koje vežbe radi i koje vežbe su zaslužne za njenu top formu.

Podsetimo, Ana se dva puta udavala, bila je u vezi sa jednim splitskim lekarom.

Manekenka je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem. On je vozio prvi "porše" u Splitu, bio je u šemi s Doris Dragović i za tridesetak godina otvorio je desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Poginuo je pre par godina u saobraćajnoj nesreći.

Bila je u braku i sa Igorom Franceskijem. Ribar i pravnik je besramno varao i šetao mlade devojke po centru Splita. Ostavila ga je, a dve godine posle razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Poslednja informacija je da je Ana u vezi sa lekarom, ali ona nikada o tome nije pričala. Ko je bila poslednja mis Jugoslavije, koja je nakon toga postala pevačica i podvrgla se plastičnim operacijama, pogledajte OVDE.

VIDEO: Misice bez šminke