Najnovije vesti
Zabava
lena kovacevic turska ugovor pasion turca

"OSTVARIO MI SE SAN IZ DETINJSTVA" Lena Kovačević otkrila šta joj se dogodilo, ne krije da je SREĆNA KAO NIKAD DO SADA

Lena Kovačević priznaje da je ponosna na sebe jer je stala rame uz rame sa svetskim pevačima.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Lena Kovačević Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Lena Kovačević
Lena Kovačević
Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Lena Kovačević

Pevačica Lena Kovačević zvanično je postala deo međunarodne muzičke agencije i produkcijske kuće „Pasion Turca” kao muzičar sa Balkana, a to ovoj lepoj pevačici daje vetar u leđa da uvek bude bolje u poslu kojim se bavi.

- Mnogo sam se radovala kada sam postala deo ove muzičke agencije koja ima svoja predstavništva u Madridu i Instanbulu. Postala sam deo njihovog kataloga gde su velika svetska muzička imena. To je za mene ostvarenje sna. Ne devojačkog, ni onog kada sam studirala, već dečjeg, kada sam počela da se bavim muzikom. Za ovu produkcijsku kuću izdaju, između ostalih, Lara Fabian, Mariza, LP, Boney M, Bonnie Tyler, Monica Molina, Dulce Pontes, Kool and The Gang, Loreena McKennitt, Luz Casal, Randy Crawford, Neil Rodgers, Ornella Vanoni, Paco de Lucía, Pink Martini, Strauss Festival Orchestra, The Weather Girls... Mnogo pevača i mnogo sjajnih grupa. Toliko mi je drago što sam se našla u toj plejadi muzičara i što će se moja pesma na srpskom jeziku naći na radio stanicama u Turskoj. Imala sam prilike da se obratim na turskom nacionalnom dnevniku da pružim podršku tamošnjem narodu da ostane kod kuće. Definitivno, to je najvažnija stvar koja mi se desila ove godine - kaže za „Blic” Lena, i dodaje da uveliko radi na novim pesmama.

Pročitajte još

Ona je dodala da se trudi da dok traje izolacija vreme provede što je bolje moguće i kvalitetnije.

- Imam puno stvari da se radi. Sreća da se bavim kreativnim radim, pa mogu i kod kuće da stvaram - istakla je ona, i dodala da se sređuje i kod kuće jer se tako bolje oseća.

VIDEO Lena Kovačević: Psujem kad skijam