"Čarls Barkli je ljubomoran na mene" VIDEO

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin potrudio se još jednom da svojom izjavom dospe u centar pažnje.

Izvor: SS

Petak, 24.04.2020.

14:01

Photo by EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Razgovarajući sa Metom Barnsom i Stefenom Džeksonom u podkastu, on je još jednom "potkačio" NBA legendu Čarlsa Barklija.

Grin smatra da je imao mnogo više uticaja na igru od Barklija, te da je bivši as Filadelfije, Finiksa i Hjustona ljubomoran na njega.

"Kao košarkaški navijač, odrastao sam uz Čarlsa Barklija. Nikad nije osvojio ništa. A kako sam ja startovao u ovoj ligi, on me je 'gađao' kritikama. A ja nisam odgovarao, iako je on nastavljao", počeo je Grin.

"Iskreno, to je ljubomora. Ljubomora je kada neko iste veličine on ili manji može doći u ligu i imati uspeh koji sam ja imao, zaraditi novac koji sam ja zaradio, osvojiti prvenstva koja sam ja osvojio. To su sve stvari koje Čarls Barkli nije bio u stanju da uradi".

"On jeste zaradio mnogo novca u svoje vreme, ali svi mi znamo nisam ja kriv što sam imao koristi od povećanja novca u ligi", smatra as Golden Stejta.

Grin ne priznaje Barkliju to što je bio bolji strelac od njega.

"Ubacio je više poena od mene, to je super, ali to ne mora nužno da znači da je imao više uticaja na igru od mene", zaključio je Grin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: