Prekid sednice zbog SO Grocka

Sednica Skupštine prekinuta je posle pola sata, nakon informacija radikala o "napadu policije na Skupštinu opštinu Grocka".

Izvor: B92

Četvrtak, 27.12.2007.

17:08

Default images

Sednica je u međuvremenu nastavljena, a radikali učestvuju u njenom radu. Prethodno je na sednici, na kojoj se razmatra set zakona neophodnih za raspisivanje lokalnih izbora, Dragan Todorović iz Srpske radikalne stranke to konstatovao iz skupštinske klupe, a pre toga je za govornicom tražio objašnjenje šta se dešava u SO Grocka, gde su, kako je naveo, upali policija i "neko iz Grada".

"Nećemo se javljati za reč po Poslovniku, ali dajemo vam primeren rok da nas obavestite o povlačenju policije i da se problem reši u normalnom postupku", kazao je Todorović za govornicom.

Ministar Milan Marković, koji u ime Vlade obrazlaže zakonske predloge, prekinuo je obrazlaganje nakon Todorovićeve upadice i predsedavajući Miloljub Albijanić je potom proglasio pauzu.

Poslanici Skupštine Srbije prihvatili su na početku sednice predlog da se set zakona neophodnih za raspisivanje lokalnih izbora usvoji po hitnom postupku, o čemu možete čitati u posebnoj vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

6 h

Podeli: