Nedelja, 16.12.2007.

17:43

"Promena svih registarskih tablica"

Uskoro će biti promenjene sve registarske tablice motornih vozila, a do tada važe postojeće, izjavio Dragan Jočić.

Izvor: Beta

Default images

Pravilnikom o utvrđivanju registarskih područja koji je ministar unutrašnjih poslova doneo 7. decembra, a stupio je na snagu pre dva dana, utvrđena su 34 područja. "Područja su određena u skladu sa iskustvima saobraćajne policije i neće biti menjana", kazao je ministar unutrašnjih poslova Srbije Dragan Jočić povodom protesta koji su organizovani u Loznici.

Odgovarajući na pitanje da li vlasnici vozila u opštinama koje ostaju bez oznake imati dodatne troškove, Jočić je ponovio da će sve tablice biti promenjene, ne precizirajući kada će to biti.

Loznica će, prema Pravilniku, ubuduće nositi oznaku Šapca, kao i još sedam opština iz tog područja, zbog čega je stotinak prevoznika iz tog grada juče i danas organizovalo protest.

Zbog određivanja novih područja negodovale su i lokalne samouprave u Vršcu i Paraćinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: