Život

Utorak, 14.04.2020.

18:00

"Bio je pravi gospodin u svakom smislu te reči"

Slavni holivudski glumac Bred Pit pridružio se ekipi emisije u kojoj sarađuje s popularnom braćom Džonatanom i Druom Skotom.

Izvor: B92

Foto:Gettyimages/ Frazer Harrison

Svima nam treba malo dobrog TV- a i na sreću, Bred Pit je slavna ličnost koja učestvuje u šouu ''Poznati IOU'' na HGTV-u.

Dobitnik Oskara iznenadio je svoju dugogodišnju prijateljicu i šminkerku renoviranjem njene garaže u apartman za goste dok je ona bila van grada.

Po završetku obnove Pit se sprijateljio sa čitavom ekipom koja je preuređivala garažu.

"Želeo je da se svi osećaju kao da provodi vreme upoznajući ih", rekao je Džonatan Skot za Pipl.

"Na samom kraju se setio imena svakog pojedinca građevinske ekipe. Sećao se svih i hteo da se uveri da li znaju koliko je zahvalan na onome što se događalo. Bio je pravi gospodin u svakom smislu te reči", prenosi CNN.

Ostale zvezde koje će se ove sezone pridružiti emisiji su Majkl Babl, Rebel Vilson, Džeremi Rener, Melisa Makarti

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: