NAJAVA DANA (utorak, 14. april): Ruski hokej, trunčica tajvanske košarke, plus E-Sports

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.04.20. | 08:15

Pogledajte pregled mečeva koji odolevaju izazovima aktuelne pandemije

MAD LIONS - MIBR, 19.00
(E-sports, Flashpoint)

Vreme je za malo finale Flashpoint turnira u Counter Strike-u. Nakon velikog puta, u žrebu su preostale ekipe MAD Lions i MIBR, koje će se boriti za plasman u veliko finale i borbu za 500.000 dolara. Dosta toga je u igri, Lavovi su svakako blagi favoriti protiv Brazilaca, pošto su oba eliminaciona meča rešili nakon dve mape.

Izabrane vesti

NIGMA - VIRTUS.PRO, 14.00
(E-Sports, ESL One - Dota 2)

U jednom od zanimljivijih duela ESL One lige u Doti 2, Nigma će ukrstiti koplja sa prvoplasiranim Virtusom. Kazahstanski tim je za sada besprekoran, sa svih pet pobeda i već se odmakao dva koraka ispred ostalih. Može se reći da je tako gotovo obezbedio učešće u narednoj fazi, koje bi potvrdio novom pobedom u duelu sa Nigmom. Dva tima su se dva puta sastala u februaru ove godine, a i jedni i drugi su upisali po pobedu.

JULON – PAUIAN, 11.00
(Košarka, Tajvan 1)

Prvi polufinalni susret para, ni jedni ni drugi ne dočekuju uigrano. Obe ekipe imaju tek po jednu pobedu sa proteklih pet utakmica, a Pauian bi voleo da se ponovi nedavni susret s istim rivalom koji su dobili sa 82:109. Inače, od početka godine na njihovim utakmicama tri puta je slavio Julon, a dva puta Pauian. Interesantno je reći da su na svim pomenutim utakmicama došle dvojke. Dakle, domaćinstvo među njima ne znači i prednost.

AJS BANDA – ŠEST TROLEJ, 11.55
(Hokej, Liga pro Rusije)

Po dva poraza na poslednjih pet utakmica imaju i jedni i drugi. Karakteristika ove lige je veliki broj golova, pa ni Ajs Banda, kao ni Šest Trolej ne zaostaju za tim pravilom. Primera radi, na poslednjoj utakmici Ajs Bande palo je osam pogodaka, kao i na poslednjem, jučerašnjem meču para koji je dobio Šest Trolej sa 5:3. Dan ranije slavila je Ajs Banda sa 3:0.

KINGS TAUN – REAKTIVATORI, 09.00
(Hokej, Liga pro Rusije)

Čak tri, od pet mečeva ovih rivala samo u ovom mesecu otišlo je u X, a pobednik se tražio u penal seriji. Reaktivatori su generalno imali više snage, ili sreće. Kako god, videće se da li im je sada dovoljno tri puta po deset minuta da se obračunaju.

MOSKOVSKI EŠELON – LEDOKOLA, 12.55
(Hokej, Liga pro Rusije)

Ešelon tri od pet poslednjih utakmica odvodi put remija. Poslednje tri su dobijene, što je dobro naspram tri vezana poraza Ledokole. Poslednji je vezan baš za moskovski tim koji ih je na penale dobio sa 6:5, posle 5:5 na kraju treće trećine. Inače, od 7. aprila ovi timovi videli su se pet puta, od čega je Ledokola slavila svega dva puta.

PETROV - ŠIROKOV, 11.30
(Stoni tenis, Liga pro Rusije)

Petrov je juče dobio dva meča sa ovim rivalom. Prvo je bilo 3:2, a zatim 1:3. Komkretno, ovi rezultati govore da je reč o vrlo nezgodnom paru, te da Širokov ume da namuči Petrova. Da li je iz prethodnih partija Širokov  naučio lekciju, ostaje da se vidi. U svakom slučaju očekujemo uzbudljiv meč.

MENŠIKOV – NEMAŠKALO, 13.30
(Stoni tenis, Liga pro Rusije)

Deluje kao da će ovaj meč biti tek još jedan u nizu rutinskih zadataka za Nemaškala. On je vezao 12 pobeda, a Menšikov ima dva poraza u nizu. Uz to, Nemaškalo je dobio Menšikova pet puta uzastopno ovog meseca i to vrlo ubedljivo sa samo jednim izgubljenim setom. Sve to apsolutno ukazuje na ime favorita.

IVANOV – VOLKOV, 14.00
(Stoni tenis, Liga pro Rusije)

Volkov je proteklih dana dva puta, u oba navrata sa 3:1 dobijao Ivanova. Vezao je sedam pobeda, pa se svakako mora konstatovati da je ubedljiviji i izvesniji kao pobednik u ovom susretu. Inače, Ivanov je manje iskusan stonoteniser, pa i u tome treba tražiti kladilački putokaz koji u ovom slučaju ukazuje na Volkova kao jačeg.

PETROV – ŠAGAROV, 13.30
(Stoni tenis, Liga pro Rusije)

Petrov je juče uspeo da dobije Safonova i tako prekine seriju od sedam poraza. Budući da Šagarov ima svega dva kiksa na poslednjih deset mečeva, čini se da je ovaj svetao trenutak za Petrova samo prolazna stvar. Šagarov je favorit, ali i enigma za Petrova koji će sada s njim po prvi put ukrstiti rekete.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara