Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Tanko uz poštovanje za sav trud

Vreme čitanja: 4min | uto. 14.04.20. | 08:32

Pogledajte ko vam je 13. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

PELE VORIORS - VEGA SKVODRON (tip ug 3+, kvota 1,60) - rezultat 2:2
Fudbala nema, pa nema, bar na onim pravim terenima širom planete. Stoga smo se u danima pandemije virusa korona preselili u virtuelni svet, gde sa pažnjom pratimo utakmice profesionalnih liga u video igri FIFA 20. Upravo sa jednom takvom upoznali smo se danas, prilikom najave deset utakmica Pro lige u Rusiji. Posebnu smo pažnju obratili na onu poslednju, koja je odigrana kasno večeras. Pele Voriorsi udarili su na Vega Skvodron, a iako nisu bili favoriti, uspeli su da dograbe bod u poslednjem minutu meča – 2:2 (1:1). Pročitajte opširnije u izveštaju.

NIJANKAT - PELE VORIORS (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 3:1
Lako i ubedljivo, Nijankat je bez ikakvih problema savladao Pele Voriorse. Možda vam se na trenutak, nakon vođstva domaćih od 2:0 učinilo da bi problema moglo da bude kada su Ratnici smanjili na gol razlike, ali je domaćin uspeo da uzvrati gotovo ekspresno i tako potvrdi lepog keca. Pročitajte opširnije u izveštaju.

TORINO (SIMULACIJA) - BREŠA (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:0
Umeo je Torino da zabrlja ove sezone u Seriji A, ali mu je na ovoj simulaciji apsolutno sve pošlo od ruke. Bikovi su bukvalno pregazili Brešu, iako je na poluvremenu rezultat bio 0:0. No, u drugom poluvremenu je sve došlo na svoje mesto, videli smo tri gola u mreži gostiju i vi ste mogli da se radujete novom trijumfu.

PRECRTANO

SLAVIJA MOZIR - RUH BREST (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 0:0
Sasvim dobro se Ruh iz Bresta predstavio na početku nove sezone u Belorusiji. Iako je upisao dva poraza, pokazao je sasvim dobru igru, koja je zbog svega danas u Moziru nagrađena bodom protiv favorizovane Slavije. Iako su gosti igrali dobar deo drugog poluvremena sa igračem manje, uspeli su da izdrže, pa se meč završio bez pogodaka – 0:0. Pročitajte opširnije u izveštaju.

NIJANKAT - PSŽ ŠEMAJKIN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:4
Vrlo neprijatan poraz doživeo je Nijankat u okršaju sa PSŽ Šemajkinom. Već do kraja prvog poluvremena bilo je jasno da od keca nema ništa pošto je gost došao do dva gola prednosti. Ta razlika je samo nastavila da raste u nastavku, a Nijankat je do počasnog gola došao bukvalno u poslednjem napadu. Šteta. Pročitajte opširnije u izveštaju.

EZ EZID - NIJANKAT (tip ug 3+, kvota 1,80) - rezultat 0:0
Iako je ovo u najavi bio jedan od zanimljivijih duela dana, dva tima nisu uspela da ispune očekivanja. Nadali ste se da će golova biti, ali smo zapravo videli potpuno suprotno - čvrst meč, koji je na kraju završen bez pogodaka. Tako je tip "3+" ipak završio među precrtanim. Pročitajte opširnije u izveštaju.

PELE VORIORS - PSŽ ŠEMAJKIN (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 0:0
Još jednom "dva krompira", samo što je ovaj put na tiketima tip bio čist kec na Pele Voriorse. Pokušali su domaći da dođu do važne i vredne pobede protiv PSŽ Šemajkina, ali su svi njihovi pokušaji završavali pored gola. Tako smo dobili još jedan precrtan par danas. Pročitajte opširnije u izveštaju.

EZ EZID - PELE VORIORS (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 0:2
Ovde poverenje niste ukazali Pele Voriorsima, već Ezidu, a sada se verovatno pitate zbog čega. Ratnici su ovde možda pomalo iznenađujuće trijumfovali prilično komotno, sa po golom u oba poluvremena, negde baš na isteku perioda i tako vas još jednom iznervirali tokom današnjeg dana. Pročitajte opširnije u izveštaju.

VOLFSBURG (SIMULACIJA) - AJNTRAHT FRANKFURT (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:2
Raspucano jeste bilo, nekako očekivano za dva kluba iz nemačke Bundeslige, ali kec ipak nije "upecan". Očekivali ste da će Vukovi u ovoj simulaciji uspeti da dobiju Ajntraht iz Frankfurta, ali će na kraju morati da se zadovolje bodom, pošto su oba tima postigla po gol u oba poluvremena.

VALJADOLID (SIMULACIJA) - HETAFE (SIMULACIJA) (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 3:1
Zaneli su vas rezultati Hetafea u Primeri ove sezone, pa ste se odlučili da odigrate dvojku u simulaciji protiv Valjadolida. Nije vam se to baš isplatilo, što je bilo jasno već nakon poluvremena. Tada je domaćin imao komotnih 2:0, a u nastavku je poveo i sa tri gola razlike. Madridski klub je u završnici samo uspeo da dođe do utešnog gola, što je naravno nedovoljno za bilo kakvu radost.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara