Nikad u istoriji, Bundesliga će uskoro potući sve rekorde u gledanosti!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.04.2020.
11:25
Izvor: Sportske.net

Strpite se još malo, biće ipak spektakularno.

EPA-EFE/LUKAS BARTH
EPA-EFE/LUKAS BARTH

Povezane vesti

Sa izuzetkom Belorusije, koja svoje mečeve ne odlaže ni za jedan jedini dan, i koja bez obzira na veliki rizik želi da iskoristi ogromno interesovanje širom sveta za mečeve njihovog šampionata tokom aktuelne pandemije koronavirusa, najjače lige u Evropi i dalje su na čekanju.

Do daljnjeg.

Iako pauza traje već mesec dana, i dalje nema nagoveštaja kada bi sve ovo moglo da prođe i kada će se steći uslovi za povratak fudbalera na teren.

Ipak, tračak nade stiže iz Nemačke, čiji su klubovi već počeli da ograničenim treninzima, uz eliminaciju svih bezbednosnih rizika, pa postoje najave da bi Bundesliga mogla da prva startuje od svih ''Liga petice'', već tokom narednog meseca.

Najverovatnije će to biti bez prisustva publike na tribinama, doduše možda nešto ''prepišu'' i od Belorusa, ali bez obzira, TV prenosi neće izostati i očekuje se da te utakmice budu najgledanije ikada na televiziji od kada se igra Bundesliga.

Pre svega, ljudi su željni kvalitetnog fudbala, a osim kvaliteta, Bundesliga bi do kraja sezone mogla da priušti i neverovatno uzbudljivu završnicu.

Ako ste zaboravili, posle 25 odigranih kola, Bajern vodi na tabeli sa 55 bodova, Dortmund ima 51 na drugom mestu, a za njima slede Lajpcig sa 50, Menhengladbah sa 49, Leverkuzen sa 47 bodova.

Dakle, na devet kola pre kraja, čak pet prvoplasiranih ekipa nalaze se u razmaku od samo osam bodova.
-
Bonus 10

Takođe, Bundesliga se može pohvaliti i supertalentovanim igračima za koje vlada ogromno inteesovanje širom Evrope, a tu se pre svega misli na zvezde Dortmunda Erlinga Halanda i Džejdona Sanča.

Zanimljivo će biti i u borbi za opstanak, gde su najugroženiji Majnc, Fortuna, Verder i Paderborn, dok će Šalke, Volfsburg, Frajburg, Hofenhajm voditi borbu za mesto u Ligi Evrope.

U svakom slučaju, sa publikom na tribinama ili bez nje, bundesligaši će moći da računaju na ogromnu podršku putem ''malih ekrana''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke