"Rosoneri" odvojili novac za dvojac!

Autor: Nikola Miloradović
subota 11.04.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Njih dvojica su prioritet.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Jasno je da će se mnoge stvari promeniti na "San Siru" kada se završi sezona, izvršni direktor Ivan Gazidis ima velike planove.

Ipak, budžet će biti daleko manji od planiranog, zbog finansijskog udarca koji će doživeti klubovi zbog prekida sezone, pa je pitanje da li će Gazidis moći da sprovede sve svoje planove u delo.

Za jedan se ipak pobrinuo na vreme, italijanski mediji javljaju da je uprava "Rosonera" već odvojila novac za dvojicu igrača.

U pitanju su kapiten kluba Alesio Romanjoli, ali i letošnje pojačanje Ante Rebić.

Romanjoliju ističe ugovor na leto 2022. godine, sve je veće interesovanje za njegove usluge, ali uprava kluba sa "San Sira" će uraditi sve da ga zadrži u svojim redovima.

"Gazeta delo Sport" piše da su spremni da sednu za sto sa njegovim agentom Rajolom i ponude mu značajno veći ugovor od trenutnog, prema kojem zarađuje 3,5 miliona evra po sezoni. Spremni su da u njegovom slučaju naprave izuzetak i ponude mu visoku platu.

Baner

Što se tiče Rebića, on je odradio nešto manje od polovine svoje dvogodišnje pozajmice na "San Siru".

Počeo je Hrvat sjajno da igra u drugom delu sezone, postigao je sedam golova na 18 nastupa.

Opcija za otkup ne postoji, ali je uprava Milana voljna da pregovara sa Ajntrahtom iz Frankfurta, za koji se veruje da više ne može da traži 40 miliona evra i da će smanjiti cenu zbog krize koju je izazvao prekid sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke