Nađa je ODUŠEVILA korisnike društvenih mreža obradom Mocartovog dela: Ovako je nastao najveći karantinski hit u Srbiji pod nazivom “Evo svaki dan isti mi je plan”(VIDEO)

NovostiOnline

10. 04. 2020. u 14:39

Nađa ima 26 godina, pisala je čak i fakultetsku himnu

Нађа је ОДУШЕВИЛА кориснике друштвених мрежа обрадом Моцартовог дела: Овако је настао највећи карантински хит у Србији под називом “Ево сваки дан исти ми је план”(ВИДЕО)
Dane u izolaciji svako podnosi na različit način, međutim studentkinja iz Užica, Nađa Đoković (26) svoj dan opisala je u stihu i to uz čuvenu Mocartovu kompoziciju. Njen video oduševio je brojne građane, jer ga je za samo jedan dan videlo blizu 800 hiljada ljudi.


- Prvo sam napisala tekst, koji je bukvalno opisao moj dan. Potpuno je autobiografski, jer vanredna situacija sve nas uputila je na skroz drugačiji način života. Pokušala sam da ponovim tekst uz Mocarta i uspelo mi je tek iz trećeg puta, to je ovaj snimak koji je na fejsbuku, svaki ostali put koji sam pokušala da ponovim, nisam uspela - kaže Nađa za RINU.

Ova studentkinja Pedagoškog fakulteta u Užicu, već nekoliko puta se oprobala u prepevavanju tuđih pesama, ali ipak briljirala je upravo kad je sama napisala stihove i to one najiskrenije, sa kojima se može poistovetiti većina njenih vršnjakinja u ovo doba vanrednog stanja u Srbiji.

- Porodica i prijatelji su oduševljeni pesmom, i svi znaju da sam to u potpunosti ja. Međutim, dobila sam mnogo pohvalnih komentara i od ljudi koje uopšte ne poznajem, tako da je poenta očigledno pogođena - kaže kroz osmeh Nađa koja iako će kad završi fakultet biti učiteljica, dodaje da je prava umetnička duša.

Ova Užičanka do sada je izdala tri zbirke poezije i proze, komponovala je i napisala reči za novu himnu svog fakulteta. Svira klavir i peva, a komponovala je i pesmu koju je otpevala njena majka, poznata užička glumica Biljana Prokić.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)