Nova vest
Košarka

Petak, 10.04.2020.

11:30

Đorđević: Dešavalo se da mi viču "srpski ubico"

Aleksandar Đorđević, nekadašnji srpski košarkaš, a sada trener, kaže da bi bilo lepo kada bi u dvoranama bilo više aplauza, a manje uvreda.

Izvor: MT

Autor: MT

Đorđević: Dešavalo se da mi viču
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

On je u razgovoru za italijanske medije pričao i o konačnom prekidu sezone u Italiji zbog pandemije koronavirusa.

Đorđević smatra da ova odluka nije ispravna, ali ni pogrešna.

"Razgovor o Skudetu u dramatičnoj situaciji u kojoj se nalazimo nema važnost. Svakog dana čitamo podatke preminulih ili zaraženih: to nisu brojevi, već ljudi koji nas napuštaju. Snažne, tragične stvari. Izuzetno poštujem odluke višihtela i mi profesionalci moramo da ih prihvatimo bez polemike. U istoriji će ostati zabeleženo da smo bili prvi sa velikom prednošću u odnosu na pratioce", rekao je Đorđević, a prenosi Sportando.

Đorđević kaže da će pandemija koronavirusa uticati na ljude da budu bolji.

"Mislim da ćemo svi biti bolji i manje sebični. Bilo bi lepo ako bude više aplauza i manje uvreda u dvoranama. Kao igrač sam veoma trpeo masovno maltretiranje javnosti, što mi je dodatno otežavalo teške i tužne trenutke koje je prolazila moja Srbija. Dešavalo se da cela sala, umesto da bodri svoj tim, meni viče 'Srpski ubico'", dodao je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve