Stravičan snimak masovne grobnice u NJujorku: Žrtve korone ređaju jedne do drugih, nema ko da ih isprati (FOTO/VIDEO)

Novosti Online

10. 04. 2020. u 09:27

Pokojnici nisu imali ispraćaj, nije bilo ni rodbine ni poslednje pozdrava, a užasan prizor zabeležen je dronom

Стравичан снимак масовне гробнице у Њујорку: Жртве короне ређају једне до других, немa ко да их испрати (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Tanjug/AP

BROJ žrtava virusa korona, samo u američkoj državi Njujork, premašio je 7.000, pa su gradske vlasti primorane da mrtve sahranjuju u masovnoj grobnici.

Jedno od najvećih javnih groblja u zemlji nalazi se na ostrvu Harst, blizu Bronksa, i duže od sto godina na njemu počivaju pokojnici bez porodice i srodnika, oni koji nisu mogli da plate sahranu, kao i žrtve HIV-a.


Zbog neverovatnih razmera tragedije njima su se pridružili ljudi preminuli u epidemiji, a samo juče je u drvenim kovčezima sa imenima sahranjeno 40 tela.

Pokojnici nisu imali ispraćaj, nije bilo ni rodbine ni poslednje pozdrava, a užasan prizor zabeležen je dronom.

Od oko 469.000 slučajeva virusa korona u SAD za sada, 161.504 je u Njujurku. U celoj zemlji preminulo je 16.697 osoba, ali se taj broj povećava iz minuta u minut.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

КИР СРБИН

10.04.2020. 09:56

Ако немаш пара, хајде што неможеш да се лечиш, него неможеш бити сахрањен као човек, АМЕРИЧКИ САН. Где су сад УСА љубитељи????

Srki

10.04.2020. 13:14

Pa oni su snimali satelitom Iran i pokazivali fotografije celom svetu kako Iran kopa rake za mrtve, nema tome ni nekoliko nedelja. Evo, sada, zaigrala mečka i pred njihovim vratima.

Sava

11.04.2020. 08:06

Najmoćnija zemlja sveta, nema šta...Ponekad se pitam gde je završili ta gomila nacista posle II Svetskog rata koja nije procesuirana, i njihova deca, unuci? Južna Amerika je nekako fatalno blizu SAD...